«Χαμός σε Λονδίνο και Μάντσεστερ!»: «Μπλόκαρε» μεταγραφή της Τσέλσι, γυρνά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Φέλιξ!

Μία «ανάσα» από την Τσέλσι ο Ζοάο Φέλιξ, «μπλόκαρε» το deal των «μπλε» με τον Σάμου Ομορόντιον από την Ατλέτικο Μαδρίτης! Δεν επηρεάζεται η αποχώρηση του Κόνορ Γκάλαγκερ, ουδεμία σχέση έχουν όλα αυτά με τον Χούλιαν Άλβαρες και τη Μάντσεστερ Σίτι!



«Χαμός σε Λονδίνο και Μάντσεστερ!»: «Μπλόκαρε» μεταγραφή της Τσέλσι, γυρνά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Φέλιξ!

«Χαμός» επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στα μεταγραφικά δρώμενα της Τσέλσι, πέντε ημέρες πριν από την έναρξη της Premier League, με τρομερά νέα να κάνουν την εμφάνισή τους τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/08).

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ήταν δεδομένο κατά την αποχώρηση του Κόνορ Γκάλαγκερ από τους «μπλε», πως η Τσέλσι θα κάνει δικό της τον Σάμου Ομορόντιον από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 20άχρονος σέντερ φορ είχε δώσει την συγκατάθεσή του και ο Έντσο Μαρέσκα θα τον έφερνε στην Αγγλία ως εναλλακτική επιλογή.

Αισίως όμως, όπως αποκάλυψε ο Fabrizio Romano, το deal «μπλόκαρε» και οι δύο ομάδες αναζητούσαν εναλλακτικές λύσεις. Η βασικότερη όλων λοιπόν, ακούει στο όνομα του Ζοάο Φέλιξ!

Ο ίδιος θέλει να γυρίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και όλα δείχνουν πως αυτός θα κάνει το δρομολόγιο Μαδρίτη – Λονδίνο! Στην Αγγλία ο ατζέντης του, Χόρχε Μέντες, πλησιάζει η επιστροφή στην Τσέλσι.

Δημήτρης Μανάκος