Γιατί «χάλασε» του Σαμού: Οι φήμες για τα ιατρικά, το συμβόλαιο και τα 10 εκατ. περισσότερα για τον Φέλιξ!

Όπως ακριβώς δεν βαριέσαι ποτέ στο αγωνιστικό κομμάτι με την Τσέλσι, έτσι συμβαίνει και στο μεταγραφικό τοπίο. «Χάλασε» εντελώς το θέμα του Σαμού, κυκλοφόρησαν φήμες για πρόβλημα στα ιατρικά, αλλά φαίνεται πως υπήρξε έντονη διαφωνία της τελευταίας στιγμής για το συμβόλαιο. Τι γίνεται με την πιθανή επιστροφή του Φέλιξ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 



Γιατί «χάλασε» του Σαμού: Οι φήμες για τα ιατρικά, το συμβόλαιο και τα 10 εκατ. περισσότερα για τον Φέλιξ!

Ο Σαμού ήταν έτοιμος να φορέσει τα μπλε και να βρεθεί για τα επόμενα 7 χρόνια στην αγγλική πρωτεύουσα, αποτελώντας μια μεγάλη επένδυση της Τσέλσι για τη γραμμή κρούσης. 

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η μεταγραφή χάλασε εντελώς, με τους «μπλε» και τον ποδοσφαιριστή να κόβουν κάθε επαφή. 

Ο λόγος φαίνεται πως είναι η αλλαγή στις σκέψεις των ανθρώπων του αγγλικού κλαμπ για τον ποδοσφαιριστή και η προσπάθεια που έγινε την τελευταία στιγμή για την εξασφάλιση του 50% των δικαιωμάτων του. 

Αυτό, ο Σαμού το θεώρησε ασέβεια και ξέκοψε κάθε πιθανότητα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες για προβλήματα στα ιατρικά τεστ, αλλά φαίνεται να μην ευσταθούν... 

Η Ατλέτικο σε μια προσπάθεια να μη χαλάσουν τα πάντα και να πάρει κανονικά και τον Κόνορ Γκάλαγκερ από την Τσέλσι, αλλά και να υπογράψει ο Χούλιαν Άλβαρες από τη Σίτι, πρότεινε στο σύλλογο του Λονδίνου τον Ζοάο Φέλιξ 

Ο Πορτογάλος θέλει να ξαναπαίξει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ακόμα κι αν η προηγούμενη θητεία του ως δανεικός δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη. Το θέμα είναι πως σε αντίθεση με τα 40 εκατομμύρια ευρώ που θα κόστιζε ο Σαμού, ο Φέλιξ κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια και η Τσέλσι θα πρέπει ν' ανέβει σε αυτά τα επίπεδα, αν εμπιστεύεται τον ποδοσφαιριστή για να επενδύσει σ' εκείνον για τα επόμενα χρόνια. 

Κώστας Ζάλιαρης