«Εσωτερικό» θέμα στην Τότεναμ, κίνδυνος τιμωρίας στον Μπισούμα: Οι φωτογραφίες που… διώκωνται μέχρι και ποινικά! (vid)

Δεν προστάτευσε ούτε τον ίδιο τον εαυτό του ο Ίβες Μπισούμα, που ανέβασε στο Snapchat τι ακριβώς έκανε εκτός γηπέδου, μαζί με έναν φίλο του, και κινδυνεύει με τιμωρία από την Τότεναμ και ποινική δίωξη!



«Εσωτερικό» θέμα στην Τότεναμ, κίνδυνος τιμωρίας στον Μπισούμα: Οι φωτογραφίες που… διώκωνται μέχρι και ποινικά! (vid)

Κίνηση που έχει δημιουργήσει τεράστιο θέμα στην Τότεναμ από τον Ίβες Μπισούμα…

Ανεξήγητα, ο 27χρονος αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να εισπνέει οξείδιο του αζώτου από ένα μπαλόνι, ενώ καθόταν στο πίσω μέρος μιας λιμουζίνας και το μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Snapchat.

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμη και με αστυνομική έρευνα, καθώς η κατοχή «αερίου γέλιου» - που ονομάστηκε «χίπι κρακ» - έγινε παράνομη στα τέλη του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με το Σχέδιο Δράσης για την Αντικοινωνική Συμπεριφορά της Συντηρητικής Κυβέρνησης, το υποξείδιο του αζώτου έγινε φάρμακο κατηγορίας Γ’, με συνέπεια να ελέγχεται βάσει νόμου.

Η χρήση του υποξειδίου του αζώτου μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικές διαταραχές, κατάθλιψη, απώλεια μνήμης, ακράτεια, παραισθήσεις και νευρική βλάβη.

Οι επαναλαμβανόμενοι «χρήστες» αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και δύο ετών και όσοι το παρέχουν έως και 14 χρόνια. Εάν ασκηθεί δίωξη και κριθεί ένοχος, ο Μπισούμα μπορεί να αντιμετωπίσει απεριόριστο πρόστιμο, την στιγμή που και η ίδια η Τότεναμ σκέφτεται να τον θέσει εκτός πλάνων του Άγγελου Ποστέκογλου, για την 1η αγωνιστική της Premier League με αντίπαλο τη Λέστερ, τη Δευτέρα στις 19 Αυγούστου.

Δημήτρης Μανάκος