«Έχεις μερικές ώρες ακόμη»: Πότε ξεκαθαρίζει η κατάσταση για Λίβερπουλ και Θουμπιμέντι;

Αρχίζει να… κουράζει το θέμα, εξαντλείται η υπομονή της Λίβερπουλ και πάρθηκε η απόφαση να δοθεί προθεσμία στον Μάρτιν Θουμπιμέντι, ώστε να δώσει την τελική απάντησή του!



«Έχεις μερικές ώρες ακόμη»: Πότε ξεκαθαρίζει η κατάσταση για Λίβερπουλ και Θουμπιμέντι;

Μερικές ώρες προθεσμία για να πάρει μία οριστική απόφαση, έδωσε η Λίβερπουλ στον Μάρτιν Θουμπιμέντι, με τους «κόκκινους» να αρχίζουν να κουράζονται από την αναποφασιστικότητα του ποδοσφαιριστή.

Όλα ήταν συμφωνημένα, έως ότου ο ίδιος να αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις. Ανέλυσε πολλές φορές τα πράγματα, του είναι δύσκολο να αφήσει με ευκολία τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αισθάνεται πως αυτή τον ανέδειξε και εκείνος τώρα παίρνει την απόφαση να την αποχωριστεί.

Είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του ο Θουμπιμέντι και η Λίβερπουλ αποφάσισε να του δώσει προθεσμία, ώστε αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, να στραφεί άμεσα σε άλλες λύσεις. Μέχρι την Τετάρτη λοιπόν (14/08), το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί οριστικά, είτε με θετική, είτε με αρνητική κατάληξη.

Κατά συνέπεια, ο χρόνος πλέον «τρέχει» αντίστροφα για τον Θουμπιμέντι, που έχει στη διάθεσή του κάτι περισσότερο από 48 ώρες, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του!

Δημήτρης Μανάκος