Το πρώτο «πείραμα» του Σλοτ στην Premier League: Ποιος θα παίξει «6άρι» για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Ίπσουιτς;

Γνωστό έγινε – σύμφωνα με τους Άγγλους – το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει ο Άρνε Σλοτ, στην πρώτη επίσημη αναμέτρησή του με τη Λίβερπουλ στην Premier League, κόντρα στην Ίπσουιτς. Βασικός ο Γκράβενμπερχ, που αλλάζει και θέση, «αναλλοίωτη» η τριάδα της επίθεσης, με τον Ντάργουιν Νούνιες στην κορυφή της!



Το πρώτο «πείραμα» του Σλοτ στην Premier League: Ποιος θα παίξει «6άρι» για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Ίπσουιτς;

Φτάσαμε στο καλύτερο σημείο του καλοκαιριού. Σε αυτό που μετράμε αντίστροφα για δύο συγκεκριμένους λόγους. Αρχικά, για την έναρξη της σεζόν στη νέα Premier League και εν συνεχεία, για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η οποία όσο οδεύει προς το τέλος, πάντα επιφυλάσσει όλο και περισσότερες εκπλήξεις.

Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση, η μοναδική «έκπληξη» που έχουμε να σχολιάσουμε προς το παρόν, έχει να κάνει με τις σκέψεις του Άρνε Σλοτ, για την πρώτη του αναμέτρηση στο πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Ίπσουιτς (17/08 και όπως φανέρωσαν και τα φιλικά προετοιμασίας της, μοιάζει έτοιμη. Ακόμη και αν δεν έχει κάνει μεταγραφή, δείχνει «φρέσκια», ενώ ο Ολλανδός προπονητής έχει βάλει το δικό του στυλ στον τρόπο παιχνιδιού της, θέλοντας να προσθέσει μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερο ρίσκο στο DNA της.

Από εκεί και πέρα, η έκπληξη που αναφέραμε ακούει στο όνομα του Ράιαν Γκράβενμπερχ. Διότι ο Ολλανδός, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, όχι απλά υπολογίζεται για την πρεμιέρα, αλλά αναμένεται να αλλάξει και θέση. Φημολογείται πως θα ξεκινήσει στο «6» για τους «κόκκινους», αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον Γουατάρου Έντο, που δεν έχει ενθουσιάσει τον Άρνε Σλοτ.

Δίπλα του – λογικά – θα βρεθεί ο Σόμποσλαϊ με τον Αλέξις ΜακΆλιστερ, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Χάρβεϊ Έλιοτ. «Αναλλοίωτη» πιθανότατα η τριάδα της επίθεσης, με τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Λουίς Ντίας και Ντάργουιν Νούνιες να την συνθέτουν.

Δημήτρης Μανάκος