«Περιμένετε... Τώρα τρέξτε» - Το ξανάκανε η Λίβερπουλ που θα μπερδέψει πολλές άμυνες φέτος με τα κόρνερ (pics)

Το είχε παρουσιάσει ήδη στα ματς της προετοιμασίας επί αμερικανικού εδάφους, το έκανε και τώρα στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ ετοιμάζει έναν ιδιαίτερο τρόπο εκτέλεσης στατικών φάσεων στην εποχή του Άρνε Σλοτ και πλέον οι αντίπαλες άμυνες θα έρχονται αντιμέτωπες με... γρίφο. 



«Περιμένετε... Τώρα τρέξτε» - Το ξανάκανε η Λίβερπουλ που θα μπερδέψει πολλές άμυνες φέτος με τα κόρνερ (pics)

Ο Κώστας Τσιμίκας αναλαμβάνει την εκτέλεση από το σημαιάκι του κόρνερ και όλοι οι συμπαίκτες του ξέρουν ακριβώς πώς να λειτουργήσουν, πώς ν' αντιδράσουν, ποιοι θα τρέξουν στη μικρή περιοχή, ποιοι στο δεύτερο δοκάρι και ποιοι θα πάρουν χώρο και θα περιμένουν τη δεύτερη μπάλα. 

Οι «κόκκινοι» ετοιμάζουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που θα εφαρμόσουν στις στατικές φάσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κλήθηκε να το αντιμετωπίσει και η Σεβίλλη, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Άνφιλντ». 

Τρεις παίκτες κατευθύνθηκαν αμέσως προς τη μικρή περιοχή, άλλοι στάθηκαν λίγο πιο πίσω και δυο ακόμα περίμεναν εκτός περιοχής. 

Οι «κόκκινοι» άρχισαν να γεμίζουν το χώρο μπροστά από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά οι κινήσεις και τα τρεξίματά τους ασφαλώς θα διαφοροποιούνται παιχνίδι με το παιχνίδι... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης