Δύο μεγάλες εξελίξεις για τη Σίτι και τις 115 παραβιάσεις: «Τιμωρία ο υποβιβασμός και ακρόαση δύο μήνες νωρίτερα!»

Υπάρχουν νεότερες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι και την εξέταση των 115 παραβιάσεων των κανονισμών της Premier League, με τους Times να κάνουν λόγο για δύο συγκεκριμένα πράγματα: για δεδομένο υποβιβασμό σε περίπτωση αποδείξεως όσων κατηγορείται το club και για την ακρόαση που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, αντί για τον Νοέμβριο!



Δύο μεγάλες εξελίξεις για τη Σίτι και τις 115 παραβιάσεις: «Τιμωρία ο υποβιβασμός και ακρόαση δύο μήνες νωρίτερα!»

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξέτασης των 115 παραβιάσεων των κανονισμών από τη Μάντσεστερ Σίτι, με δύο σημαντικές πληροφορίες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους!

Η ανεξάρτητη επιτροπή αναμενόταν να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, αλλά «πηγές με γνώση της υπόθεσης» δήλωσαν ότι αυτό εν τέλει θα γίνει άμεσα.

Κάνουν λόγο για τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τους «Times». Το αποτέλεσμα αναμένεται να γίνει γνωστό στις αρχές του νέου έτους.

Αναλυτικότερα, η ακρόαση αναμένεται να διαρκέσει δέκα εβδομάδες, με τα μέλη της επιτροπής να αναμένεται να εκδώσουν την ετυμηγορία τους στις αρχές του 2025.

Από εκεί και πέρα, η ίδια πηγή αναφέρει πως αν οι σοβαρότερες κατηγορίες έχουν πράγματι ρεαλιστική βάση, τότε η Μάντσεστερ Σίτι θα υποβιβαστεί από την Premier League!

Δημήτρης Μανάκος