Από τους λίγους ρομαντικούς: Ο Θουμπιμέντι επέλεξε Σοσιεδάδ και με μικρότερο συμβόλαιο

Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι αποφάσισε να παραμείνει στη Σοσιεδάδ από αγάπη για το κλαμπ και απέδειξε πως δεν τον ενδιαφέρει το ποσό που του παρουσιάζουν οι εκάστοτε «μνηστήρες» για να τον πάρουν κοντά τους, όπως το έκανε φέτος η Λίβερπουλ.  



Από τους λίγους ρομαντικούς: Ο Θουμπιμέντι επέλεξε Σοσιεδάδ και με μικρότερο συμβόλαιο

Μπορεί τ’ όνομά του όλες τις προηγούμενες μέρες να βρισκόταν παντού, έπειτα από την προσπάθεια που έκαναν οι «κόκκινοι» για να τον έχουν μαζί τους στο «Άνφιλντ», ωστόσο, μάλλον ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του.

Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι δεν αφήνει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έβαλε τη Λίβερπουλ στη λίστα με τις Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου αναφορικά με τα… άκυρα που έχει «ρίξει», ενώ, θέλει να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, άσχετα από το οικονομικό σκέλος.

Το κλαμπ από τη χώρα των Βάσκων δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα που το έκαναν όσοι σύλλογοι προσέγγισαν τον παίκτη, αλλά δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Και ειδικά, συγκριτικά με τη Λίβερπουλ, ο Θουμπιμέντι ξέρει πως το νέο συμφωνητικό του με τη Σοσιεδάδ θα περιλαμβάνει μικρότερο ποσό. Και δεν τον απασχολεί καθόλου!

Κώστας Ζάλιαρης