Ώρα για Λιγκ Καπ, με κέρδος επί… πέντε: Για το δεύτερο σερί «ταμείο» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά, κάναμε το απόλυτο στην Championship το Σαββατοκύριακο, στην πρεμιέρα της 2ης κατηγορίας, και συνεχίζω με το Λιγκ Καπ. Τριάδα αντί για δυάδα αυτήν την φορά, με αποδόσεις της Novibet, και λογικά σημεία. Δύο G/G, ένας άσος, στόχος να πάρουμε τα χρήματά μας επί πέντε!



Ώρα για Λιγκ Καπ, με κέρδος επί… πέντε: Για το δεύτερο σερί «ταμείο» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Η αρχή έγινε, το πρώτο 2Χ2 της σεζόν είναι γεγονός! Πήγε εξαιρετικά η δυάδα που είχα προτείνει στο England365 το Σάββατο και το κέρδος μας «τριπλασιάστηκε», συγκριτικά με το αρχικό ποντάρισμά μας.

Πιστέψαμε σε Γουίμπλεντον και Στίβενεϊτζ, με δικαίωσαν αμφότερες και πλέον, συνεχίζουμε με πρόταση για το Λιγκ Καπ.

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο γύρο και αυτήν την φορά, θα προτείνω τριάδα και όχι δυάδα. Ξεκινάω από το ματς που μας δίνει τη μεγαλύτερη απόδοση: αυτό της Πόρτσμουθ με τη Μίλγουολ, στο οποίο βλέπω γκολ και από τις δύο ομάδες.

Άντεξε στην πρεμιέρα της Championship η Πόρτσμουθ, ήταν εξαιρετική απέναντι στη Λιντς, πήρε βαθμό στο «Έλαντ Ρόουντ», με το τελικό 2-2. Έχει την ψυχολογία να «χτυπήσει» τη Μίλγουολ, αλλά τα αμυντικά της κενά μπορεί να την «ζορίσουν».

Ανάλογο είναι το ποντάρισμα και στο Πρέστον – Σάντερλαντ. Η Πρέστον έγινε η πρώτη, επαγγελματική, αγγλική ομάδα για φέτος, που απολύει τον προπονητή της! Έφυγε ο Ράιαν Λόου, μετά την ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 εντός έδρας. Αναρωτιέστε γιατί; Ίσως γιατί η πρώην ομάδα του, δεν είχε καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα έξι τελευταία, επίσημα παιχνίδια της!

Νέα «εποχή» λοιπόν στο club, με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Προέρχεται από νίκη επί της Κάρντιφ στο «Μιλένιουμ», πειστική εμφάνιση, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Και εδώ προβλέπω αμφίσκορο ματς, με την Πρέστον να πανηγυρίζει ξανά, μετά τον… Μάιο!

Τέλος, για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την απόδοση, προτείνω τον 1 στο Γουότφορντ – ΜΚ Ντονς. Ανώτεροι ξεκάθαρα οι γηπεδούχοι, διαφορά ποιότητας και… κατηγορίας, πλησιάζει στο 1.60 στη Novibet και το «αγοράζω»!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με αποδόσεις της Novibet:

(21:45) Πόρτσμουθ – Μίλγουολ G/G στο 1.75

(21:45) Πρέστον – Σάντερλαντ G/G στο 1.74

(21:45) Γουότφορντ – Μίλτον Κέινς Ντονς 1 στο 1.56