Παράπονα στην Άρσεναλ για τον διαιτητή που θα σφυρίξει στην πρεμιέρα με τη Γουλβς – Τι είχε πει για αυτόν ο Αρτέτα;

Δεν είναι ικανοποιημένη η Άρσεναλ με τον διαιτητή που θα διευθύνει την πρεμιέρα της στην Premier League με αντίπαλο τη Γουλβς. Ο λόγος; Ένα ματς προ μηνών με την Άστον Βίλα και ένα ακυρωθέν γκολ του Κάι Χάβερτς!



Παράπονα στην Άρσεναλ για τον διαιτητή που θα σφυρίξει στην πρεμιέρα με τη Γουλβς – Τι είχε πει για αυτόν ο Αρτέτα;
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην πρεμιέρα της Premier League, με την Άρσεναλ να συναντά τη Γουλβς και τη δεδομένη χρονική στιγμή, να «γκρινιάζει» ανεπίσημα για τον άνθρωπο που θα διευθύνει τη συνάντηση.

Για ποιον λόγο και ποιος είναι; Πρόκειται για τον Τζάρεντ Γκίλετ, ο οποίος πέρυσι είχε σφυρίξει για τελευταία φορά την Άρσεναλ, στην ήττα της με 1-0 απέναντι στην Άστον Βίλα.

Το θέμα όμως, δεν είναι απλώς το γεγονός πως οι «κανονιέρηδες» έχασαν στο «Βίλα Παρκ», αλλά έγκειται στο γκολ που τους ακύρωσε στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Κάι Χάβερτς ισοφάρισε, ο Γκίλετ είδε φάουλ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Μικέλ Αρτέτα ήταν τρομερά δυσαρεστημένος με την κατάληξη της συνάντησης και περιέγραψε με δύο λέξεις τα συναισθήματά του. «Είναι καθαρό και προφανές», είπε, αναφερόμενος στη φάση του γκολ του Γερμανού.

Αυτό δεν μέτρησε ποτέ, η Άρσεναλ δεν πήρε ούτε έναν βαθμό. Και μερικούς μήνες μετά, η νέα σεζόν ξεκινά με τον Τζάρεντ Γκίλετ στο «Έμιρεϊτς»!

Δημήτρης Μανάκος