«Γκρίνια για την FSG»: Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει μεταγραφή στο κέντρο, αλλά στέλνει δανεικό ποδοσφαιριστή που παίζει εκεί!

«Δεν έχετε κάνει μεταγραφή, θέλετε παίκτη στο κέντρο και διώχνετε έναν με δανεισμό;». Αυτό ρωτούν πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ την FSG, μετά την φημολογούμενη, ειλημμένη απόφαση, για δανεισμό του Στέφαν Μπάιτσετιτς!



«Γκρίνια για την FSG»: Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει μεταγραφή στο κέντρο, αλλά στέλνει δανεικό ποδοσφαιριστή που παίζει εκεί!
Μεγάλη είναι η συζήτηση που λαμβάνει χώρα από τον κόσμο της Λίβερπουλ, αναλογικά με τις κινήσεις που… δεν έχει κάνει στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.

Είναι η μοναδική ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα που δεν έχει πραγματοποιήσει μεταγραφή, την στιγμή που αρκετοί παίκτες συνδέθηκαν με το club, αλλά εν τέλει κατέληξαν αλλού.

Συνέβη με τον Λένι Γιόρο που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνέβη με τον Νίκο Γουίλιαμς και τον Μικέλ Μερίνο, αλλά το… αποκορύφωμα ήταν ο Μάρτιν Θουμπιμέντι. «Πάλεψε» πολύ για αυτόν η ομάδα του Άρνε Σλοτ, κατέθεσε πρόταση 50 εκατομμυρίων, ανέμενε τη θετική του απάντηση, αλλά ο ίδιος επέλεξε να μείνει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ!

Εκνευρισμός υπήρξε, απογοήτευση επίσης, αλλά το σημαντικότερο νέο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες, έχει να κάνει με μία… ακατανόητη απόφαση της FSG. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Η FSG, σε συνεργασία με τον Άρνε Σλοτ, ενώ γνωρίζει την επιθυμία του Ολλανδού να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή, έχει επιλέξει να παραχωρήσει δανεικό έναν παίκτη που παίζει στον άξονα! Ποιος είναι αυτός; Ο Στέφαν Μπάιτσετιτς, ο οποίος είχε τραυματισμό πέρυσι και έχασε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά στο διάστημα παρουσίας του άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Το γεγονός αυτό δεν μπορούν να εκλογικεύσουν οι φίλοι της ομάδας, που απορούν με τον χειρισμό του μεταγραφικού σχεδιασμού από την FSG. Μένει να δούμε πάντως, αν πράγματι ο Μπάιτσετιτς θα αποχωρήσει από το «Άνφιλντ», με τον 19άχρονο να επιζητά δεδομένα χρόνο συμμετοχής…

Δημήτρης Μανάκος