Τι έκανε η Σοσιεδάδ για να πει «όχι» ο Θουμπιμέντι στη Λίβερπουλ; Του θύμισε δύο πράγματα και μια… δήλωση!

Η Σοσιεδάδ ήξερε ακριβώς πού να «χτυπήσει» για να κάνει τον Θουμπιμέντι να παραμείνει στην ομάδα και ν' απορρίψει και την επιλογή της Λίβερπουλ. Η ζωή στη χώρα των Βάσκων είναι διαφορετική και οι άνθρωποι του κλαμπ του Σαν Σεμπαστιάν τού υπενθύμισαν όλα όσα θα έχανε σε περίπτωση που αποχωρούσε.   



Τι έκανε η Σοσιεδάδ για να πει «όχι» ο Θουμπιμέντι στη Λίβερπουλ; Του θύμισε δύο πράγματα και μια… δήλωση!

Ο Ισπανός χαφ ήταν ο μεγάλος στόχος των «κόκκινων» για τη μεσαία γραμμή, αλλά αποφάσισε πως θέλει να παραμείνει στη Σοσιεδάδ, άσχετα από τη μεγάλη διαφορά του συμβολαίου του μ' εκείνο που του πρόσφερε ο αγγλικός σύλλογος. 

Οι άνθρωποι της ομάδας από τη χώρα των Βάσκων είχαν έτοιμα διάφορα τεχνάσματα για να τον πείσουν να παραμείνει μαζί τους, του θύμισαν τις πεζοπορίες που λατρεύει να κάνει στη φύση, αλλά και το τρομερό φαγητό που τιμά κάθε φορά όταν διασκεδάζει έξω με την οικογένειά του. 

Παράλληλα, είχαν να του παρουσιάσουν και τη δήλωση που είχε πραγματοποιήσει λίγο μετά την ολοκλήρωση του θριαμβευτικού, για την Ισπανία, Euro 2024, όπου είχε αναφέρει ότι δεν υπήρχε περίπτωση ν' αποχωρήσει από τη Σοσιεδάδ. 

Και κάπως έτσι, ο Μάρτιν Θουμπιμέντι παραμένει εκεί που αγαπάει και τον αγαπούν και απορρίπτει ακόμα μια ευκαιρία να βρεθεί σε κλαμπ του κορυφαίου ποδοσφαιρικού επιπέδου. 

Κώστας Ζάλιαρης