Κοντά σε συμφωνία για Μαμαρντασβίλι η Λίβερπουλ!

Deal on έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και η Λίβερπουλ φαίνεται πως πάτησε γκάζι στην υπόθεση του Γκιόρκι Μαμαρντασβίλι για να τον πάρει από τη Βαλένθια έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ! 



Κοντά σε συμφωνία για Μαμαρντασβίλι η Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» με το φινάλε της υπόθεσης του Θουμπιμέντι που αποφάσισε να παραμείνει στη Σοσιεδάδ, έστρεψαν ξανά την προσοχή τους στην περίπτωση του Μαμαρντασβίλι, στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια. 

Η Λίβερπουλ ήθελε να είναι απόλυτα έτοιμη για τη στιγμή που ο Άλισον θ' αποχωρήσει κι έτσι ο Μαμαρντασβίλι έπειτα από το φοβερό Euro 2024 με τη φανέλα της Γεωργίας, έγινε στόχος της ομάδας του Σλοτ. 

Όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλέον η διαδικασία για την πιθανή συμφωνία «τρέχει», ενώ, τα ισπανικά media κάνουν λόγο για πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ προς τη Βαλένθια, την οποία ο παίκτης πιέζει ώστε να κάνει αποδεκτή την προσφορά. 

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, πάντως, βρίσκεται στην ισπανική πόλη από το βράδυ της Τρίτης ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση των «νυχτερίδων» και να τους ξεκαθαρίσει την επιθυμία του πελάτη του. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης