Ο απίθανος λόγος που η Πλίμουθ προσέλαβε τον Ρούνεϊ: Απάντησε σωστά στην πιο «άκυρη» ερώτηση στη συνέντευξή του!

Τι και αν ηττήθηκε με 4-0 στην πρεμιέρα της Championship με την Πλίμουθ; Ο λόγος που προσλήφθηκε από την ομάδα ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι… απίθανος και ο ίδιος αφηγήθηκε μία το δίχως άλλο εντυπωσιακή ιστορία, σε συνέντευξή του!



Ο απίθανος λόγος που η Πλίμουθ προσέλαβε τον Ρούνεϊ: Απάντησε σωστά στην πιο «άκυρη» ερώτηση στη συνέντευξή του!

Μπορεί η θητεία του Γουέιν Ρούνεϊ στην Πλίμουθ να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως η πρόσληψή του από την ομάδα της Championship, σαφώς και αποτελεί μία προσωπική επιτυχία του club.

Δεν είχε στο μυαλό του να επιστρέψει στην προπονητική, αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Πλίμουθ, αισθάνθηκε πως το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Όσον αφορά τον τρόπο που ο ίδιος έπεισε την ομάδα να του προτείνει το συμβόλαιο; Η συνέντευξη κυλούσε καλά, σε «νορμάλ» πλαίσια και αφορούσε τη διαχείριση του ρόστερ και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, η Πλίμουθ ως σύλλογος, δίνει τρομερή βάση στις ανθρώπινες σχέσεις και αξίες. Και αφού πείστηκε από τον… προπονητή Γουέιν Ρούνεϊ, θέλησε να του θέσει και μία «άκυρη» ερώτηση. Ποια ήταν αυτή;

Αν έχει ακόμη επαφή με ανθρώπους που δούλευαν στην Ντέρμπι και δεν απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα… Και η απάντηση του Γουέιν Ρούνεϊ ήταν αφοπλιστική. Είπε πως επικοινωνεί ακόμη με τον μάγειρα της ομάδας, αλλά και τη γυναίκα που εργαζόταν στα πλυντήρια για τα ρούχα των παικτών. Άπαντες εντυπωσιάστηκαν και η πρόσληψή του από την Πλίμουθ ήταν άμεση!

Δημήτρης Μανάκος