Τι συμβαίνει με Άρσεναλ και Μερίνο; Πλήρης συμφωνία με τον παίκτη, αλλά απέρριψε πρόταση η Σοσιεδάδ!

Άρσεναλ και μόνο… Άρσεναλ θέλει ο Μικέλ Μερίνο, αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως και στην περίπτωση της Λίβερπουλ και του Μάρτιν Θουμπιμέντι, αποδεικνύεται δύσκολη στις διαπραγματεύσεις. Απέρριψε την πρώτη, επίσημη πρόταση των «κανονιέρηδων» και.. περιμένει να ικανοποιηθεί οικονομικά!



Τι συμβαίνει με Άρσεναλ και Μερίνο; Πλήρης συμφωνία με τον παίκτη, αλλά απέρριψε πρόταση η Σοσιεδάδ!

Το «σήριαλ» του Μάρτιν Θουμπιμέντι με τη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε και τώρα έχει ξεκινήσει ένα άλλο, ανάμεσα στην Άρσεναλ, τον Μικέλ Μερίνο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Και αυτό διότι, για άλλη μία φορά, η ισπανική ομάδα αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη στις διαπραγματεύσεις. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Πως σύμφωνα με ενημέρωση του Fabrizio Romano, οι «κανονιέρηδες» έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για τους όρους του συμβολαίου. Ο Μερίνο θέλει πολύ τη μεταγραφή και έχει πει «ναι» σε οτιδήποτε του έχει προταθεί.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Σοσιεδάδ είπε «όχι» σε επίσημη πρόταση της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα για την απόκτησή του. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το ποσό, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία, πως στο τέλος οι Ισπανοί θα αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στους Λονδρέζους!

Δημήτρης Μανάκος