«Πάρε το… 32»: Έγινε αναπληρωματικός, του άλλαξαν νούμερο και «ειρωνεύτηκε» ομάδα της Premier League στο Instagram! (pic)

Έξαλλος ένας γκολκίπερ της Premier League με την απόφαση της ομάδας του, αποφάσισε να την… ειρωνευτεί στο Instagram, γελώντας με την επιλογή της να του δώσει άλλο νούμερο για τη νέα σεζόν!



«Πάρε το… 32»: Έγινε αναπληρωματικός, του άλλαξαν νούμερο και «ειρωνεύτηκε» ομάδα της Premier League στο Instagram! (pic)

Μπορεί η σεζόν να ξεκινάει άμεσα και η Κρίσταλ Πάλας να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Όλιβερ Γκλάσνερ, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Ο λόγος; Διότι υπάρχει ένα πρόσωπο που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένο και δεν διστάζει να το εξωτερικεύσει και στα social media.

Αναφερόμαστε στον Σαμ Τζόνστοουν, ο οποίος ήταν ο βασικός γκολκίπερ των «αετών» με τον Ρόι Χότζον, αλλά έχασε την θέση του εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αγκώνα.

Τον αντικατέστησε ο Ντιν Χέντερσον, η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε τα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια με αυτόν βασικό και ο Τζόντστοουν δυσαρεστήθηκε. Το θέμα μάλιστα, έγινε ακόμη μεγαλύτερο, όταν του ζητήθηκε να αλλάξει και αριθμό και να πάψει πλέον να φορά το «1».

Αυτό συνέβη, ο Τζόνστοουν πήρε το «32» και φρόντισε να το αναρτήσει στο Instagram, γράφοντας:

«Νέα ημέρα, νέος αριθμός», ειρωνευόμενος προφανώς την απόφαση της ομάδας του!

Δημήτρης Μανάκος