Εκπληκτική «Μπόρο», διέλυσε τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» - Ο Ρούνεϊ πανηγύρισε για πρώτη φορά με την Πλίμουθ! (vids)

Και κάπως έτσι, ο πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ έλαβε τέλος! Σπουδαία πρόκριση για τη Μίντλεσμπρο επί της Λιντς, μέσα στο «Έλαντ Ρόουντ», πρώτη νίκη στην προπονητική καριέρα του Γουέιν Ρούνεϊ με την Πλίμουθ!



Εκπληκτική «Μπόρο», διέλυσε τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» - Ο Ρούνεϊ πανηγύρισε για πρώτη φορά με την Πλίμουθ! (vids)

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ, με τα τρία ματς που εκκρεμούσαν να τελειώνουν, δίχως καν να χρειαστεί κάποιο εξ’ αυτών παράταση.

Και κάπως έτσι, η πρώτη νίκη του Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο της Πλίμουθ είναι γεγονός! Άφησε πίσω του την ήττα με 4-0 στην πρεμιέρα της Championship από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επικράτησε με 3-0 της Τσέλτεναμ από τη League Two, χάρη σε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα, η Μίντλεσμπρο απέδειξε πως η Λιντς δεν πατάει καλά στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι παρότι τα «παγώνια» προέρχονταν από ισοπαλία στο «Έλαντ Ρόουντ» με 2-2 απέναντι στην Πόρτσμουθ, αισίως διασύρθηκαν από την «Μπόρο». Δέχθηκαν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα, μέσα σε 17 λεπτά και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Τέλος, σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που έκανε «διπλό» στην έδρα της Χαλ. Είχαμε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, κανένα μετά, διατηρήθηκε το 2-1 μέχρι τέλους.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο ΜακΝίλ, σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη Σέφιλντ και την έστειλε στον 2ο γύρο του θεσμού!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του πρώτου γύρο του Λιγκ Καπ:

Πλίμουθ – Τσέλτεναμ 3-0

Χαλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-2

Λιντς – Μίντλεσμπρο 0-3

 

Δημήτρης Μανάκος