Η μοναξιά του Λούκα Μόντριτς κόντρα στο ιστορικό επίτευγμα: Τώρα πλέον σηκώνει τα τρόπαια μόνος του...

Είναι κάποιες στιγμές που αποδεικνύουν πως τελικά ο χρόνος είναι αδυσώπητος και όλα αλλάζουν. Κάπως έτσι θα το αισθάνεται και ο Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα κι αν έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία της Ρεάλ μετά και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup. 



Η μοναξιά του Λούκα Μόντριτς κόντρα στο ιστορικό επίτευγμα: Τώρα πλέον σηκώνει τα τρόπαια μόνος του...

Από εκεί που είχε στην παρέα του άλλους δυο να χαμογελούν και να ποζάρουν μαζί, κρατώντας τους τίτλους που κατάφερναν να προσφέρουν στη «βασίλισσα», τώρα, ο Κροάτης μέσος έχει απομείνει μοναχός του. 

Ο Καζεμίρο είχε αποχωρήσει από το 2022 για να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τόνι Κροος φέτος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και την παρουσία του στο Euro 2024 και κάπως έτσι ο Μόντριτς έχασε την παρέα του.

Η εικόνα του να ποζάρει για τις φωτογραφίες μετά την απονομή του Super Cup, μόνος, ενώ είχε συνηθίσει όλος ο κόσμος μια πολύ διαφορετική σκηνή κάθε φορά, «χτύπησε» κάπως περίεργα στην ψυχή όλων για το πόσο αλλάζουν τα πράγματα γύρω μας... 

Εκείνος, πάντως, πανηγύρισε το 27ο τρόπαιο της θητείας του στη Ρεάλ κι έγινε ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστοράι των «μερένγκες»! 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης