Ο Μπρούνο είδε την αλλαγή στη Γιουνάιτεντ: «Είχα σοβαρές προτάσεις, αλλά ήρθε η ώρα για νέα πράγματα»!

Ο Μπρούνο Φερνάντες αντιλήφθηκε ότι αρκετά πράγματα αλλάζουν, πια, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την παρουσία της INEOS και αυτό αποτέλεσε ίσως τον κυριότερο λόγο που αποφάσισε να παραμείνει στο σύλλογο, απορρίπτοντας τις σοβαρές προτάσεις που είχε για να πάρει μεταγραφή! 



Ο Μπρούνο είδε την αλλαγή στη Γιουνάιτεντ: «Είχα σοβαρές προτάσεις, αλλά ήρθε η ώρα για νέα πράγματα»!

Ο Πορτογάλος ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να έχει αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα σε αυτό το σημείο του καλοκαιριού. 

Ήταν λογικό να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και αυτό αποκάλυψε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, κάνοντας λόγο για «σοβαρές προτάσεις», τις οποίες είχε στα χέρια του. 

Ο τρόπος, όμως, που «τρέχει» το σύλλογο η INEOS και οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, έκαναν τον Μπρούνο να σκεφτεί πως η ιδανική επιλογή είναι η παραμονή στο «Ολντ Τράφορντ». 

«Έχει έρθει η ώρα για νέα πράγματα, η ομάδα έδειξε πόσο με ήθελε και αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θέλουν να προχωρήσουμε διαφορετικά» σχολίασε ο captain. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης