Μήπως είναι η «βόμβα» του καλοκαιριού; «Νταμπλούχος» πέρυσι, φορά την φανέλα της Άρσεναλ και μιλά σε κάμερα! (vid)

Οδηγεί, τον σταματούν, κατεβάζει το παράθυρο και φορά φανέλα της Άρσεναλ. Ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ φημολογείται ούτως ή άλλως πως στηρίζει τους «κανονιέρηδες». Λέτε να το σκέφτεται; Μήπως επηρεάζεται και από τον Γκρανίτ Τσάκα; Ουδείς γνωρίζει. Αλλά αν ερχόταν στην Άρσεναλ, σίγουρα θα αποτελούσε τη «βόμβα» του καλοκαιριού!



Μήπως είναι η «βόμβα» του καλοκαιριού; «Νταμπλούχος» πέρυσι, φορά την φανέλα της Άρσεναλ και μιλά σε κάμερα! (vid)

Μία μέρα απομένει πλέον για την έναρξη της Premier League, με την Άρσεναλ να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα απέναντι στη Γουλβς στο «Έμιρεϊτς».

Ωστόσο, το βασικότερο νέο σχετίζεται με έναν ποδοσφαιριστή, διεθνούς φήμης, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε μία επική χρονιά με την ομάδα του. Αναφερόμαστε στον Τζέρεμι Φρίμπονγκ και συζητάμε για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τι συνέβη τώρα με τον ακραίο μπακ της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο και νυν συμπαίκτη του Γκρανίτ Τσάκα; Οδηγούσε και κόσμος τον σταμάτησε για αυτόγραφα στον δρόμο. Αποδέχθηκε την «πρόσκληση», κατέβασε το παράθυρο και μίλησε σε άπαντες, με τους φίλους της Λεβερκούζεν να παρατηρούν κάτι συγκεκριμένο.

Τι ακριβώς; Το ότι φορούσε φανέλα της Άρσεναλ! Προφανώς, το ίδιο πράγμα έγινε αντιληπτό και από τον κόσμο των «κανονιέρηδων», που προσπαθούν να ωθήσουν την ομάδα τους σε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Ένας σχολίασε πως τον φαντάζεται στην ίδια πλευρά με τον Σάκα, άλλος πως θέλει να τον δει πολύ στο Βόρειο Λονδίνο. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι τέτοιο γινόταν, ο Φρίμπονγκ θα σηματοδοτούσε τη «βόμβα» του καλοκαιριού στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος