Η «ακραία» πρόταση του Χάουαρντ Γουέμπ στους διαιτητές, πριν την έναρξη της σεζόν: «Πείτε τι ομάδα είστε!»

Ξεκάθαρος Χάουαρντ Γουέμπ, θέλει να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση προς τους διαιτητές της Premier League και πρότεινε σε όλους να δηλώσουν ανοιχτά την ομάδα που υποστηρίζουν!



Η «ακραία» πρόταση του Χάουαρντ Γουέμπ στους διαιτητές, πριν την έναρξη της σεζόν: «Πείτε τι ομάδα είστε!»

Είναι αποφασισμένος να μην επαναληφθούν τα «σκηνικά» που αφορούσαν την διαιτησία και τον VAR ο Χάουαρντ Γουέμπ και προσπαθεί διαρκώς να κινηθεί με τέτοιον τρόπο, προκειμένου να πάψει να υφίσταται η οποιαδήποτε συζήτηση.

Ή τέλος πάντων να μειωθούν οι «σκιές» και να γίνουν και πιο αποδεκτοί οι διαιτητές της Premier League, οι οποίοι συχνά – πυκνά βρίσκονται στο στόχαστρο των ομάδων, αναλογικά με τις αποφάσεις τους.

Και η τελευταία σκέψη του Γουέμπ μοιάζει «ακραία». Τι πρότεινε στους διαιτητές; Να δηλώσουν ανοιχτά, πριν από την έναρξη της Premier League, ποια ομάδα υποστηρίζουν, προκειμένου να μην την σφυρίξουν ποτέ!

Δύσκολα φαίνεται πως θα συμβεί αυτό, αλλά ο αρχιδιαιτητής της PGMOL το επισήμανε σε δηλώσεις του. Είπε πως το πρότεινε και πως ίσως συμβεί, αλλά πως όλα γίνονται ώστε να πάψει ο κόσμος να έχει στο μυαλό του κάθε λογής σενάριο που αφορά «μεροληψία»!

Δημήτρης Μανάκος