Απίθανο: Ο Πεπ είχε βρει τον αντί – Έντερσον στη Σίτι, με 2/29 πέναλτι και -778 ημέρες καριέρας!

Μία επιλογή που παραξένεψε αρκετούς έγινε γνωστή από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε βρει τον αντί – Έντερσον στο πρόσωπο του Μίχαελ Ζέτερερ!



Απίθανο: Ο Πεπ είχε βρει τον αντί – Έντερσον στη Σίτι, με 2/29 πέναλτι και -778 ημέρες καριέρας!

Μπορεί ο Έντερσον να αποφάσισε να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήθελε να είναι έτοιμος.

Και τι έκανε για αυτό; Αποφάσισε να βρει τον γκολκίπερ που θα έπαιρνε στη θέση του και αυτός, η αλήθεια είναι, πως δεν είναι ιδιαίτερα «διαφημισμένος». Δεν θα πήγαινε σε μία λύση από την Premier League, αλλά θα επέλεξε την Bundesliga και τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο λόγος λοιπόν για τον Μίχαελ Ζέτερερ, ο οποίος αγωνίζεται εκεί την τελευταία τριετία, έχοντας αφιχθεί από την Τσβόλε.

Είναι έμπειρος, βρίσκεται στα 29 του χρόνια, κατάγεται από τη Γερμανία, αλλά δεν έχει καταγράψει ποτέ συμμετοχή με την εθνική ομάδα.

Στο άκουσμα της είδησης, αρκετοί παρατήρησαν δύο συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο αφορά το ρεκόρ του στα πέναλτι, το οποίο ξεκάθαρα έχει αρνητικό πρόσημο. Δεν έχει αποκρούσει κάποιο την τελευταία τετραετία, την στιγμή που συνολικά έχει αποσοβήσει μόλις δύο στις 29 εκτελέσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

Παράλληλα, έχει σοβαρό θέμα με τους τραυματισμούς του. Πώς αποδεικνύεται αυτό; Προκύπτει από τις 778 ημέρες που έχει χάσει εξαιτίας τους συνολικά στην καριέρα του, με τη σεζόν 2017-18 να είναι και η χειρότερη στην επαγγελματική του καριέρα!

Δημήτρης Μανάκος