Ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ντε Λιχτ: «Θα γίνει ο αγαπημένος των οπαδών» (vid)

Με ελάχιστες προπονήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ματάις Ντε Λιχτ θέτει εαυτόν στη διάθεση του Τεν Χαγκ για το αποψινό παιχνίδι με τη Φούλαμ εκτός έδρας και η συμπεριφορά του στο Κάρινγκτον είναι τέτοια που έκανε τον κόσμο να πιστέψει πως ο Ολλανδός θα καταφέρει να βοηθήσει σημαντικά. 



Ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ντε Λιχτ: «Θα γίνει ο αγαπημένος των οπαδών» (vid)

Ο άλλοτε αρχηγός του Άγιαξ συναντά ξανά τον Έρικ Τεν Χαγκ στην καριέρα του μετά και από μέτριες θητείες σε Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, θέλει να «κουμπώσει» πολύ καλύτερα στη νέα του ομάδα, έπειτα από την επιλογή που έκανε να μετακινηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Είναι πανέτοιμος για την έναρξη της νέας Πρέμιερ Λιγκ, έχει προλάβει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους «κόκκινους διαβόλους» και η συμπεριφορά στο γήπεδο στις ασκήσεις τακτικής, «κερδίζει» τον κόσμο. 

Φωνάζει, καθοδηγεί, ωθεί τους συμπαίκτες του, δίνει εντολές για πρέσινγκ κι όλα αυτά, από τις πρώτες του ώρες στο Μάντσεστερ 

«Θα γίνει ο αγαπημένος των οπαδών! Τον φανταζόαμστε ήδη στο πλευρό του Λισάντρο Μαρτίνες» είναι μερικά από τα σχόλια στα social media για τον Ματάις Ντε Λιχτ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης