Ο Παναθηναϊκός εξέπληξε τον Χέντερσον: «Ούτε με τη Λίβερπουλ τέτοιο πράγμα»!

Η φοβερή διαδικασία των πέναλτι στην Johan Cruijff Arena με τον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό να εκτελούν από την άσπρη βούλα επί 25 λεπτά, εξέπληξε και τον Τζόρνταν Χέντερσον, που τόνισε ότι όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης ξεπέρασαν και τις μεγάλες αγγλικές κόντρες που είχε βιώσει ως παίκτης της Λίβερπουλ. 



Ο Παναθηναϊκός εξέπληξε τον Χέντερσον: «Ούτε με τη Λίβερπουλ τέτοιο πράγμα»!

Έπειτα από 34 πέναλτι, ο Αίαντας πήρε την πρόκριση στα Playoffs του Europa League και εξασφάλισε και την παρουσία του στη League Phase του Conference League, επικρατώντας 13-12 του Παναθηναϊκού, έπειτα από το επίτευγα της ελληνικής ομάδας να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) στο 89ο λεπτό. 

Ο «Χέντο» έκανε εξαιρετικό ματς, προσπάθησε να δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους για τα γκολπόστ του Ντραγκόφσκι κι ενώ θεωρούσε πως τα είχε ζήσει όλα επί αγγλικού εδάφους στη σπουδαία θητεία του στη Λίβερπουλ, αντιλήφθηκε πως βίωσε κάτι καινούργιο. 

«Τόσα πέναλτι δεν είχαμε εκτελέσει ούτε σε μια αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. Αυτή τη φορά απλά συνεχιζόταν και δεν ξέραμε που θα σταματήσει» είπε ο άλλοτε αρχηγός των «κόκκινων», που εμπιστεύθηκε τον 21χρονο Γκέι και το τσαγανό του, αφού όπως είπε: «Μετά το χαμένο πέναλτι του Μπρόμπεϊ, ήρθε και μου είπε "αν το βάλουν θα το εκτελέσεις εσύ, αλλά αν το χάσουν, μου δίνει το πέναλτι;". Του είπα να πάει και να πάρει όλη τη δόξα, άλλωστε είναι καλύτερος από εμένα στις εκτελέσεις»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης