Η εξήγηση του Σλοτ για τις μεταγραφές: «Γι' αυτό είναι δύσκολο να έρθουν παίκτες...»

Η Λίβερπουλ κάνει εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα ούσα η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ δίχως προσθήκες στο ρόστερ της για το φετινό καλοκαίρι, αλλά αυτό ελάχιστα ενοχλεί τον Άρνε Σλοτ. Και μάλιστα, εξήγησε γιατί δεν έχουν γίνει μεταγραφές, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα και το μέλλον του Λουίς Ντίας στο σύλλογο. 



Η εξήγηση του Σλοτ για τις μεταγραφές: «Γι' αυτό είναι δύσκολο να έρθουν παίκτες...»

Οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν σε αυτό το σημείο της μεταγραφικής περιόδου να έχουν ενισχυθεί τουλάχιστον στα χαφ με τον Μάρτιν Θουμπιμέντι, ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κι αφού τελείωσε άδοξα αυτή η υπόθεση, η Λίβερπουλ παραμένει δίχως προσθήκες στο δυναμικό της, ξεκινώντας το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. 

Ο Άρνε Σλοτ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υλικό που παρέλαβε από τον Γιούργκεν Κλοπ και όπως τόνισε: «Έχουμε ήδη πολύ καλή ομάδα και γι' αυτό είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες που θα μας δυναμώσουν πραγματικά. Δεν καταλαβαίνω την αίσθηση που υπάρχει. Δηλαδή αν δεν πάρεις παίκτες, αυτομάτως χάνεις δύναμη; Δεν γίνεσαι πάντα καλύτερος με τις προσθήκες». 

Ο Ολλανδός κόουτς, μάλιστα, κατέστησε σαφές πως: «Ο Λουίς Ντίας θα παραμείνει μαζί μας, δεν πάει πουθενά. Μου αρέσει ό,τι έχω δει από εκείνον μέχρι τώρα και θεωρώ ότι προκαλεί μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι μας». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης