«Μια στιγμή παραφροσύνης»: Οι 10 καλύτερες σεζόν της Premier League και ένα… μπόνους από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 2)

Δεν γνωρίζατε πως το θέλετε, δεν ξέρατε πως σας λείπει. Τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Και θα τα λέμε κάθε εβδομάδα. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήρθε να μας το υπενθυμίσει, και εσείς «αγκαλιάσατε» το πρώτο επεισόδιο του podcast του. Λέγεται «Μία στιγμή παραφροσύνης». Όλοι θυμάστε αυτήν την ατάκα. Και αισίως, το δεύτερο επεισόδιο ήρθε, με αφορμή την έναρξη του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Η Premier League επιστρέφει και αυτή την φορά θα συζητήσουμε για τις 10 καλύτερες σεζόν που έχουμε παρακολουθήσει. Με την ευχή η επικείμενη, να συμπεριληφθεί σε όσες αναφέραμε. Καλή ακρόαση!  



«Μια στιγμή παραφροσύνης»: Οι 10 καλύτερες σεζόν της Premier League και ένα… μπόνους από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 2)

Και το δεύτερο επεισόδιο του podcast του Χρήστου Σωτηρακόπουλου είναι γεγονός!

Όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, έχει τίτλο «ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ», με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να χρησιμοποιεί την ατάκα που προέκυψε ως έμπνευση μέσα από το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ελληνική αγορά, το FIFA 2001, και μέσα από το οποίο θα έχει  την ευκαιρία  με συνεντεύξεις, αφιερώματα, αναλύσεις, όμορφες ιστορίες και περίεργα στατιστικά να φέρνει ένα άλλο στυλ σε αυτά που ήδη υπάρχουν.

Αυτή την φορά, όλα γυρίζουν γύρω από την Premier League και τη σέντρα του πρωταθλήματος. Η ώρα πλησιάζει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συζητά για τις 10 καλύτερες σεζόν στην ιστορία του πρωταθλήματος, από το 1992 και έπειτα. Και με ένα… μπόνους που δεν θα μπορούσε να λείπει, από το επικό φινάλε της σεζόν 1988-89, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ!

Καλή ακρόαση, με ευχή να «αγκαλιάσετε» θερμά και το δεύτερο επεισόδιο!

Μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ:

https://open.spotify.com/show/4sySflSpr7WgIApKC6hWcA

https://podcasts.apple.com/us/podcast/μια-στιγμή-παραφροσύνης/id1761888785