Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την Championship: Δύο άσους για να… τριπλασιάσουμε το κέρδος!

Κάναμε την αρχή στη σεζόν ιδανικά, ξεκίνησε με το «δεξί» η Championship την προηγούμενη εβδομάδα και ετοιμάζομαι για τη συνέχεια. Δύο ματς προτείνω ξανά, αλλά δύο άσους σε αυτή την περίπτωση. «Ποντάρω» σε παράδοση και διαφορά ποιότητας, στόχος να… τριπλασιάσουμε ξανά το κέρδος μας! Ας τα δούμε μαζί…  



Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την Championship: Δύο άσους για να… τριπλασιάσουμε το κέρδος!

Γνωρίζουμε όλοι πόσο απρόβλεπτο είναι το Λιγκ Καπ. Και ειδικά σε αυτό το σημείο της σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως παρότι ξεκινήσαμε ιδανικά τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Championship με «ταμείο», στην δεύτερη διοργάνωση δεν τα πήγαμε ιδιαίτερα καλά.

Συμβαίνει, προχωράμε και στρέφω την προσοχή μου στην 2η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πάμε ξανά στην Championship λοιπόν, τώρα ειδικά που έχουμε και μία εικόνα από την πρεμιέρα των ομάδων.

Δύο σημεία επιλέγω σήμερα. Δύο άσους, που «πληρώνουν» εξαιρετικά στη Novibet και μας οδηγούν σχεδόν σε… τριπλασιασμό. Ο πρώτος από τους δύο αφορά τη νίκη της Μπέρνλι επί της Κάρντιφ στο «Τερφ Μουρ».

Ίσως στεναχωρώ τους «Έλληνες» της Ουαλίας, τους διεθνείς μας με την Εθνική ομάδα, τον Δημήτρη Γούτα και τον Μανώλη Σιώπη, όμως αισθάνομαι πως η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη. Ανώτερη η Μπέρνλι, εντυπωσιακή στην πρεμιέρα κόντρα στη Λούτον, σκόραρε τέσσερις φορές εκτός έδρας.

Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Κάρντιφ του Ερόλ Μπουλούτ, που στην πρεμιέρα έδειξε επικίνδυνη πάντως, παρά την ήττα από τη Σάντερλαντ με 2-0 στο «Μιλένιουμ».

Το δεύτερο παιχνίδι που επιλέγω είναι αυτό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την ΚΠΡ. Αμφότερες είχαν φυσικά Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, η Σέφιλντ έπεισε στην πρεμιέρα της Championship, με ένα άνετο 2-0 εκτός έδρας, απέναντι στην Πρέστον. Θεωρώ πως θα κάνει το 2Χ2, βασιζόμενη και στην παράδοση με την ΚΠΡ, καθώς μετρά τρεις νίκες σε αυτό το γήπεδο, στις τέσσερις τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την 2η αγωνιστική της Championship:

(17:00) Μπέρνλι – Κάρντιφ 1 στο 1.47 στη Novibet

(17:00) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ 1 στο 1.79 στη Novibet