Τι παίζουμε σε League One και League Two; Ένας άσος και ένα G/G, για το πρώτο «ταμείο» του Big Ben!

Άργησα; Σας έλειψα; Ο Big Ben είναι εδώ. Πιο έτοιμος, πιο «φρέσκος», με καθαρό μυαλό και με διάθεση για «ταμεία». Μην μπερδεύεστε. Δεν θα βρείτε εδώ Premier League. Εδώ έχει μικρότερες κατηγορίες αγγλικού ποδοσφαίρου. Και κάνουμε «σεφτέ» με League One και League Two!  



Τι παίζουμε σε League One και League Two; Ένας άσος και ένα G/G, για το πρώτο «ταμείο» του Big Ben!

Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε, η Premier League γύρισε, οι μικρότερες κατηγορίες έκαναν πρεμιέρα, έπαιξαν και στο Λιγκ Καπ, και ο Big Ben είναι εδώ.

Σας έλειψα; Έχουμε να τα πούμε μερικούς μήνες. Προτίμησα να απέχω από EURO, είναι πάντα απρόβλεπτο το ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθαρίσαμε μυαλό, κάναμε μπάνια, μαυρίσαμε ξανά και είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη χρονιά.

Δεν θα μπω απευθείας στα… βαθιά. Δεν θα κάνω πρόταση για την Premier League, αλλά για τις μικρότερες αγγλικές κατηγορίες. Δύο παιχνίδια, ένα από League One και ένα από League Two.

Θα τα πω με απλά λόγια. Ξεκινάω από Ρέντινγκ – Γουίγκαν και 3η κατηγορία. Δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, δεν κέρδισαν στην πρεμιέρα, αποκλείστηκαν και οι δύο στα πέναλτι, στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Με πείθει περισσότερο η Ρέντινγκ λόγω παραμονής του Ρούμπεν Σέλες στον πάγκο, αλλά θα πάω με αμφίσκορο ματς. Γκολ και οι δύο, ανοιχτό παιχνίδι, καμία σκοπιμότητα, «όλοι μπροστά». Ό,τι ακριβώς συνηθίζουν δηλαδή. Και «πληρώνει» και στο 1.80 στη Novibet.

Στο δεύτερο ματς, σε αυτό της League Two, πάω με έναν μεγάλο άσο. Αυτόν της Μπράντφορντ κόντρα στη Σάλφορντ. Δεν με πείθει καθόλου η φιλοξενούμενη, ξεκίνησε με ήττες τη σεζόν, μετρά τέσσερις συνεχόμενες σε επίσημα και φιλικά.

Μαχητική η Μπράντφορντ, «παλεύει», το έχει στο DNA της από την προπέρσινη σεζόν με Μαρκ Χιουζ και Ματ Ντάρμπισαϊρ. «Πληρώνει» ο άσος, οδηγεί την απόδοση αθροιστικά σε κάτι περισσότερο από τριπλασιασμό. Το «αγοράζω»!

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben στις μικρότερες αγγλικές κατηγορίες:

(17:00) Ρέντινγκ – Γουίγκαν G/G στο 1.80

(17:00) Μπράντφορντ – Σάλφορντ 1 στο 1.75