«Είναι 7 χρόνια μικρότερος κι όμως έχει τον σεβασμό μου»: Ο Μίλνερ βγάζει το καπέλο στον Χούρτσελερ

Ο Τζέιμς Μίλνερ καλείται φέτος να εκτελέσει τις οδηγίες του κατά 7 χρόνια μικρότερού του, Φαμπιάν Χούρτσελερ στην Μπράιτον. Κι όμως, ο Γερμανός κόουτς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του πολύπειρου χαφ με τη συμπεριφορά και τη μεθοδικότητά του, από την πρώτη του μέρα στον πάγκο των «γλάρων».   



«Είναι 7 χρόνια μικρότερος κι όμως έχει τον σεβασμό μου»: Ο Μίλνερ βγάζει το καπέλο στον Χούρτσελερ

Ο Χούρτσελερ έκανε φοβερό ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού, η Μπράιτον διέλυσε την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» με το τελικό 3-0, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο... βιονικός και 38χρονος, τώρα πια, Τζέιμς Μίλνερ, έγινε record-man με την παρουσία του σε 23η διαφορετική αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα και αυτή τη φορά καλείται να υπακούει τις οδηγίες ενός προπονητή που είναι μικρότερός του κατά 7 χρόνια και 53 μέρες.

Κι όμως, δηλώνει πως ο Χούρτσελερ κατάφερε άμεσα να τον κάνει να τον εμπιστευθεί και τον αντιμετωπίζει με απόλυτο σεβασμό, όπως ακριβώς οφείλει να ορίζεται μια σχέση παίκτη – προπονητή.

«Από την πρώτη μέρα ήρθε και ήταν ξεκάθαρος σε αυτό που ήθελε να κάνει. Είναι εξαιρετικός και ειδικά οι ομιλίες του προς την ομάδα είναι εντυπωσιακές. Κάπου εκεί παύεις να σκέφτεσαι την ηλικία του. Είναι τρομερά μεθοδικός. Δεν ήρθε για ν' αλλάξει τα πάντα απ' όσα κάναμε μέχρι πέρυσι, γιατί αντιλαμβάνεται πως υπάρχει καλή βάση» είπε ο «Μίλι».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης