«Έκλεψε» το ματς της πρεμιέρας η Μπρέντφορντ, θα τα βάζουν με την τύχη τους στην Πάλας!

Η Μπρέντφορντ σκόραρε δις κόντρα στη ροή του αγώνα, η Πάλας έστειλε την μπάλα τρεις φορές στα δίχτυα για να μετρήσει μονάχα η μία και κάπως έτσι οι «bees» επιβλήθηκαν 2-1 των «αετών» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Premier League. Πρώτη νίκη σε επίπεδο Πρέμιερ για το σύνολο του Φρανκ κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο!  



«Έκλεψε» το ματς της πρεμιέρας η Μπρέντφορντ, θα τα βάζουν με την τύχη τους στην Πάλας!

Η είδηση της απουσίας του Τόνεϊ ελέω μεταγραφικού «θορύβου» ανησύχησε τον κόσμο της Μπρέντφορντ, η οποία μάλιστα στο πρώτο 25λεπτο κλήθηκε να τα βάλει με τους Έζε, Ματετά και Καμάντα. Ο Φλέκεν είχε αρκετούς λόγους ν’ ανησυχεί για την εστία του, ωστόσο, στη μια φορά που αυτή παραβιάστηκε στο 27ο λεπτό από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Έζε από πλάγια θέση, υπήρχε επιθετικό φάουλ κι έτσι δεν υπήρξε γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα και προτού αρχίσει ν’ ανεβάζει στροφές, η Μπρέντφορντ «χτύπησε» με τον Εμπουεμό που με όμορφο αριστερό πλασέ σε τέλεια αντεπίθεση στο 31’ έκανε το 1-0.

Με την επανεμφάνιση των ομάδων στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο η Πάλας μιμήθηκε το ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο ματς και το έκανε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Είχε και την τύχη με το μέρος της όταν στο 56’ ο Πίνοκ έβαλε άσχημα το πόδι και σημείωσε αυτογκόλ για το 1-1, ενώ, στο 60’ οι «αετοί» σκόραραν ξανά, αλλά πάλι δεν μέτρησε για οφσάιντ του Έντουαρντ. Η ομάδα του Γκλάσνερ «έτρεξε» πολύ την Μπρέντφορντ, είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά και πάλι με κάποιον τρόπο την «πάτησε». Στο 76’ ο Ντιν Χέντερσον έδιωξε την προσπάθεια του Κόλινς από την περιοχή και ο Γουισά έφτασε πρώτος στην μπάλα για το 2-1 από το «ριμπάουντ» και τη μεγάλη νίκη της Μπρέντφορντ! Η νίκη εξασφαλίστηκε με τρομερή επέμβαση του Φλέκεν στο 83’ σε δυνατό σουτ του Έζε.

Κώστας Ζάλιαρης