Αιχμηρός ο Ρέντναπ για την Τσέλσι: «Σαν να μπήκαν στο γήπεδο 11 άγνωστοι μεταξύ τους...»! (vid)

Πολύ χρόνο θα χρειαστεί ο Έντσο Μαρέσκα για να καταφέρει να βγάλει άκρη με τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι, όπως ανέφερε ο Τζέιμι Ρέντναπ, σχολιάζοντας μάλιστα πως η εικόνα της ομάδας κόντρα στη Σίτι ήταν σαν να μπήκαν στο γήπεδο 11 άγνωστοι μεταξύ τους με μπλε φανέλα και προσπαθούσαν να συνεργαστούν! 



Αιχμηρός ο Ρέντναπ για την Τσέλσι: «Σαν να μπήκαν στο γήπεδο 11 άγνωστοι μεταξύ τους...»! (vid)

Ο παλαίμαχος μέσος και ανηψιός του Φρανκ Λάμπαρντ, μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και εξέφρασε την πιο ειλικρινή του σκέψη αμέσως μετά το 2-0 της Σίτι επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Βλέποντας αυτό που παρουσίασαν οι «μπλε» και το ... μπέρδεμα στο μυαλό του Μαρέσκα, είπε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν σαν να μπήκαν να παίξουν παίκτες που είναι άγνωστοι μεταξύ τους και ο κόουτς θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να καταλάβει ποιοι είναι οι καλύτεροί του και να τους περάσει τη δική του τακτική.

Έχει διαθέσει 1,2 δισ.λίρες η Τσέλσι και ακόμα δεν έχει στράικερ τοπ επιπέδου και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει και καλό τερματοφύλακα. Έχουν διαθέσει τόσα χρήματα και δεν έχουν φροντίσει αυτές τις δύο πολύ σημαντικές θέσεις».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης