«Άδειασε» ο χώρος του Ενκέτια στο «Έμιρεϊτς»; Το ποστάρισμα στο Twitter που... προβλέπει συμφωνία Άρσεναλ – Νότιγχαμ!

Τις τελευταίες του ημέρες στο «Έμιρεϊτς» φημολογείται πως περνά ο Έντι Ενκέτια, ο οποίος απασχολεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ταυτόχρονα είδε τα πράγματά του να «αδειάζουν» από τον καθιερωμένο χώρο στο γήπεδο της Άρσεναλ!



«Άδειασε» ο χώρος του Ενκέτια στο «Έμιρεϊτς»; Το ποστάρισμα στο Twitter που... προβλέπει συμφωνία Άρσεναλ – Νότιγχαμ!

Θέλει έναν βασικό σέντερ φορ για τα επόμενα χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει θέσει ως προϋπόθεση αυτός να έχει εμπειρία από την Premier League, θα ήθελε να βρίσκεται και σε καλή ηλικία.

Και όπως αντιλαμβάνεστε, οι εν λόγω προδιαγραφές σχετίζονται άμεσα με τον Έντι Ενκέτια, ο οποίος σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, David Ornstein, έγινε ο πρώτος της στόχος για το καλοκαίρι.

Κατατέθηκε επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ και απορρίφθηκε, έναντι 25 εκατομμυρίων, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται. Από την πλευρά του παίκτη πάντως, είναι δεδομένη η πρόθεση αποχώρησης, από την στιγμή που δεν θα είναι βασικός στους «κανονιέρηδες».

Και αισίως, έκανε την εμφάνισή της μία ακόμη πληροφορία που δείχνει πως ο Άγγλος φορ ίσως… φεύγει ήδη από την Άρσεναλ. Με τι σχετίζεται αυτή;

Με το άδειο κουτί του Έντι Ενκέτια στο «Έμιρεϊτς», το οποίο καθαρίστηκε και άδειασε… συμπτωματικά πριν από μερικές ώρες. Αυτό ανέβασε ένας καθαριστής του γηπέδου στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι μέρες του Έντι Ενκέτια στην Άρσεναλ είναι «μετρημένες»!

Δημήτρης Μανάκος