Ο Βάρντι και η τρέλα του είναι ξανά εδώ!

Για κάτι τέτοια ανανέωσε το συμβόλαιό του! Στα 37 του συνεχίζει να πίνει αναψυκτικά στο ημίχρονο, να σκοράρει και κάθε φορά να μας θυμίζει πόση τρέλα κουβαλάει! Ο Τζέιμι Βάρντι χάρισε στη Λέστερ το βαθμό με το τελικό 1-1 απέναντι στην Τότεναμ και με το… νέο πάρτι του στην Πρέμιερ Λιγκ, μάς άνοιξε την όρεξη για τη συνέχεια!  



Ο Βάρντι και η τρέλα του είναι ξανά εδώ!

Τον Σολάνκε πήρε για τα γκολ ο Ποστέκογλου, ο Πέδρο Πόρο που παίζει φουλ μπακ φρόντισε να σκοράρει πρώτος για την Τότεναμ τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι ήταν κυριαρχικοί απέναντι στη Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο του ματς στο King Power Stadium και κατάφεραν στο 29ο λεπτό, στην 9η τελική τους στο παιχνίδι, να κάνουν το 1-0.

Με τις «αλεπούδες» να μην έχουν μπει καν στο κλίμα του ματς και απλά να… αγκομαχούν για να κρατήσουν τους παίκτες των φιλοξενούμενων μακριά από την εστία τους, ο Μάντισον έκανε από αριστερά τη σέντρα και ο Πόρο με τον ώμο έχοντας κάνει διαγώνια κίνηση στην περιοχή έγραψε το 1-0.

Ο Βάρντι είχε μείνει με μόλις 10 επαφές με την μπάλα και 4 μεταβιβάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά… είναι αυτός που είναι και δεν θα άφηνε έτσι την επανεμφάνισή του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λέστερ. Στο 57ο λεπτό από σέντρα του Φατάγου από δεξιά, ο Άγγλος επιθετικός ολομόναχος στη μικρή περιοχή με κεφαλιά έγραψε το 1-1 στην πρώτη τελική της ομάδας του στο στόχο, ενώ λίγο αργότερα απείλησε και με δεύτερο τέρμα, για να νικηθεί και σε τετ-α-τετ από τον Βικάριο στο 70’!

Προτού βγει αλλαγή λίγο αργότερα άρχισε να… πικάρει τους αντιπάλους του και τους έδειχνε το σήμα της Πρέμιερ στο μανίκι φωνάζοντας «εγώ έχω ένα πρωτάθλημα, εσείς κανένα». Αποθεώθηκε, παρέδωσε τη σκυτάλη στους συμπαίκτες του, ο Μπουμπακαρί Σουμαρέ με κεφαλιά – ψαράκι στο 90’ + 1’ λίγο έλειψε να ολοκληρώσει το come-back, αλλά τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης