Ο Πέδρο Πόρο, η κίνηση κρυφού φορ και οι φοβερές επιδόσεις του!

Άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ απέναντι στη Λέστερ, τη στιγμή που όλοι περίμεναν τον Σολάνκε ν' αναλάβει τις ευθύνες του σκοραρίσματος. Ο Πέδρο Πόρο είναι ένα από τα καλύτερα και πιο επιθετικά μπακ της Πρέμιερ Λιγκ και το απέδειξε τόσο με τον τρόπο που σκόραρε, όσο και με τους αριθμούς που έχει καταγράψει από την περασμένη σεζόν μέχρι και αυτή τη στιγμή.  



Ο Πέδρο Πόρο, η κίνηση κρυφού φορ και οι φοβερές επιδόσεις του!

Ο Ισπανός φουλ μπακ αποδείχθηκε λίρα εκατό για τα «σπιρούνια» του Άγγελου Ποστέκογλου, μετακομίζοντας στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2023, στα μισά εκείνης της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Στο ματς της πρεμιέρας της Τότεναμ στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, ήταν εκείνος που έκανε την εντυπωσιακή κίνηση... κρυφού φορ. Βρέθηκε στην περιοχή για να συναντήσει την τροχιά της μπαλιάς που πέταξε προς το «κουτί» ο Μάντισον και έβαλε μπροστά στο σκορ το σύνολο του Ποστέκογλου.

Με αυτό το τέρμα έφτασε στα 4 από την έναρξη της προηγούμενης σεζόν, ενώ, πρώτη φορά βρίσκει δίχτυα σε back-to-back αναμετρήσεις στην Πρέμιερ, υπολογίζοντας και το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στις 19/05.

Μαζί και με τις 7 ασίστ που έχει στο λογαριασμό του από το καλοκαίρι του 2023, είναι ο αμυντικός με τη μεγαλύτερη συμβολή σε γκολ για την ομάδα του (11) σε αυτό το χρονικό πλαίσιο που εξετάζουμε!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης