«Τον θέλω… χθες»: Ο Πεπ ξέρει για τον «ελεύθερο» Γκιντογκάν και απαιτεί κίνηση από τη Σίτι!

Μόλις ένα χρόνο διήρκησε η εμπειρία του Ιλκάι Γκιντογκάν στη Βαρκελώνη, καθώς ο Γερμανός μέσος φαίνεται πως επιστρέφει στη Μάντσεστερ Σίτι και στον Πεπ Γκουαρντιόλα.



«Τον θέλω… χθες»: Ο Πεπ ξέρει για τον «ελεύθερο» Γκιντογκάν και απαιτεί κίνηση από τη Σίτι!

Άλλα είχε στο μυαλό του για την μεταγραφή του, αλλά βρήκε ο Ιλκάι Γκιντογάν. Ήδη από πέρυσι έδειχνε την δυσαρέσκειά του, ανά διαστήματα, στάση η οποία αποδείκνυε την διαφορά σκεπτικού και αντίληψης, ανάμεσα σ΄ αυτόν και το ίδιο το κλαμπ, όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού.

Η νέα εποχή της Μπαρτσελόνα που ήθελε, απείχε κατά πολύ από αυτή που συνάντησε και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει. Η αγαπημένη του Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ τον περιμένουν, άλλωστε, με ανοιχτές αγκάλες και ο παίκτης… πετάει τη σκούφια του να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, εκεί όπου όχι μόνο εξελίχθηκε, αλλά και έμαθε να κερδίζει.

Παρά τις φημολογίες περί ενδιαφέροντος από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, ο Γκιντογκάν, ο οποίος αποχώρησε προσφάτως ως αρχηγός από την εθνική Γερμανίας, δεν υπολογίζει καμία άλλη προοπτική και η αποφασιστικότητά του αποδεικνύεται και από το ότι παραχωρείται ως ελεύθερος.