Οι παίκτες πιστεύουν στον Μαρέσκα, ο Μπόελι όμως; Τα λόγια του Κόλγουιλ δίνουν ελπίδα για την Τσέλσι

Με περίσσια αυτοπεποίθηση για τα πράγματα που δουλεύουν με τον νέο προπονητή, μίλησε ο Λέβι Κόλγουιλ, θέλοντας να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο της Τσέλσι πως σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι η ομάδα θα εμφανίζεται βελτιωμένη... 



Οι παίκτες πιστεύουν στον Μαρέσκα, ο Μπόελι όμως; Τα λόγια του Κόλγουιλ δίνουν ελπίδα για την Τσέλσι

Οι «μπλε» έδειξαν ορισμένα από τα στοιχεία που προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας ο Έντσο Μαρέσκα και αρκετές φορές η τελική πάσα ή η τελική ενέργεια στέρησε από τους Λονδρέζους το γκολ κόντρα στη Σίτι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Και μπορεί ο Στέρλινγκ να ζήτησε εξηγήσεις δημόσια για τον αποκλεισμό του από την αποστολή και ενδεχομένως να μην έχει - τώρα πια - καλή σχέση με τον κόουτς, αλλά ο Κόλγουιλ ξεκαθάρισε πως όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν με ενθουσιασμό υπό τις οδηγίες του Μαρέσκα. 

«Προσπαθούμε να μάθουμε τη φιλοσοφία του, είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλουμε να δείχνουμε στον κόσμο ότι θα γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε διαφορετικό ματς. Έχει πίστη σ' εμάς και αυτό μας κάνει όλους να θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για εκείνον» ήταν τα λόγια του Κόλγουιλ για τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης