Η Λίβερπουλ κάνει… σεμινάριο στην πώληση του Φαν ντε Μπεργκ: Ανέβασε την τιμή, συμφώνησε και με δεύτερη ομάδα!

Φοβερές εξελίξεις στο ζήτημα της πώλησης του Σεπ φαν ντε Μπεργκ από τη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να τα βρίσκουν με την Μπρέντφορντ, να αλλάζουν γνώμη, να τα βρίσκουν ξανά με την αγγλική ομάδα, και εν τέλει, να δίνουν τα χέρια και με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Και τώρα;



Η Λίβερπουλ κάνει… σεμινάριο στην πώληση του Φαν ντε Μπεργκ: Ανέβασε την τιμή, συμφώνησε και με δεύτερη ομάδα!

Είχαμε επισημάνει πριν από μερικές ώρες, πόσο σπουδαία διαπραγμάτευση κάνει η Λίβερπουλ, προκειμένου να καταφέρει να βγάλει μεγάλο κέρδος από την διαφαινόμενη πώληση του Σεπ φαν ντε Μπεργκ.

Αρχικά, είχε απορρίψει προτάσεις από Μάιντς και Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, καθόρισε μία τιμή… ακατέβατη, στα 20 εκατομμύρια. Ήρθε σε επαφές με την Μπρέντφορντ, αυτή συμφώνησε με τους «κόκκινους» στο εν λόγω ποσό, αλλά στη συνέχεια, αποφάσισε να ανεβάσει περαιτέρω την τιμή.

Ζητούσε 25 εκατομμύρια. Και μπήκε στο «παιχνίδι» και η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Αισίως, και αυτή συμφώνησε με τη Λίβερπουλ, την στιγμή που και η Μπρέντφορντ ακολούθησε τη διαπραγμάτευση και δίνει πέντε περισσότερα.

Συνεπώς, όλα κρίνονται από την επιλογή του ποδοσφαιριστή. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η Λίβερπουλ μοιάζει να έχει λειτουργήσει πανέξυπνα!

Δημήτρης Μανάκος