Κόουλ Πάλμερ: Η μεγάλη απόφαση έγινε μια τεράστια προσωπική δικαίωση

Ο Κόουλ Πάλμερ δεν έχει κοιτάξει ούτε μια στιγμή πίσω. Εκείνη η απόφαση που πήρε το καλοκαίρι του 2023, μόνο βήματα προς τα μπρος του έχει προσφέρει. Και το νέο ατομικό βραβείο που παρέλαβε το βράδυ της Τρίτης, κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη δικαίωση για την επιλογή που έκανε να φύγει από τη Σίτι του Πεπ και να παίξει στην Τσέλσι. 



Κόουλ Πάλμερ: Η μεγάλη απόφαση έγινε μια τεράστια προσωπική δικαίωση

Βρήκε εμπιστοσύνη, χρόνο συμμετοχής, ρόλο, απέδειξε πιο εύκολα ότι αξίζει να είναι 11αδάτος και όλα πήραν το δρόμο τους. 

Ο Ice-cold Κόουλ Πάλμερ που θα τον δει κανείς σπάνια να χαμογελά, συνεχίζει να γεύεται τους καρπούς των κόπων του από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και να λαμβάνει την αναγνώριση που του αξίζει και που πιθανότατα δεν θα μπορούσε να πάρει αν παρέμενε στους «πολίτες». 

Αναδείχθηκε και ο κορυφαίος νεαρός της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών. Μεγάλη τιμή, αν αναλογιστεί κανείς πως η ψηφοφορία γίνεται μεταξύ των παικτών. Οι συνάδελφοί του, είδαν όσα μπορεί να κάνει και επιβράβευσαν τις προσπάθειές του. 

Αυτή η διάκριση έρχεται σε αυτή του καλύτερου παίκτη της Τσέλσι, του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όπως αναδείθηκε από τους συμπαίκτες του στους «μπλε», αλλά και του top νεαρού ποδοσφαιριστή από την Πρέμιερ Λιγκ. 

Και ήδη από τη φετινή πρεμιέρα έδειξε έτοιμος να συνεχίσει. Όπως έτοιμος ήταν και στο Euro 2024 και στο χρόνο που του δόθηκε βοήθησε με ασίστ και γκολ στον ημιτελικό και τον τελικό αντίστοιχα. Ο Πάλμερ δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές προπονητών στους «μπλε» και το ταλέντο του ξεδιπλώνεται γιατί βρήκε χώρο και χρόνο. 

Και ο Πεπ φυσικά δεν του κρατά καμία κακία, γιατί ξέρει ότι ο μικρός το είχε ανάγκη όλο αυτό. Και γι' αυτό οι δυο τους τα ξαναείπαν με πολλά χαμόγελα μετά το ματς της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης