Το πάθος του Πελίστρι έχει οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ σε μια από τις πιο δραματικές νίκες της (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει έναν... θαυματουργό εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός προσθέτει τρομερή ποιότητα στις πτέρυγες με τον Φακούντο Πελίστρι κι εκείνος είχε δείξει σε μια από τις πιο δύσκολες νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως στο γήπεδο δεν παρατά ποτέ τη «μάχη». 



Το πάθος του Πελίστρι έχει οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ σε μια από τις πιο δραματικές νίκες της (vid)

Το «τριφύλλι» εξασφάλισε την υπογραφή του Φακούντο Πελίστρι ελέω Ντιέγκο Αλόνσο και η Γιουνάιτεντ παραχώρησε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, με ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 40%. 

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Πελίστρι είχε περάσει στο ματς με τη Φούλαμ από τον πάγκο στο 63ο λεπτό αντί του Άντονι. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έβλεπε την ομάδα του να μην αποδίδει, να είναι ... flat και κάπως έτσι ό,τι είχε στον πάγκο του και μπορούσε με λίγη φαντασία να προκαλέσει τη διαφορά, το εμπιστεύθηκε. 

Ο νεαρός Ουρουγουανός στο 88ο λεπτό αρχίζει μια προσπάθεια από δεξιά με σπριντ, χάνει την κατοχή, πέφτει, την ξανακερδίζει, την ξαναχάνει, αλλά πιέζει ασφυκτικά με αποτέλεσμα η μπάλα να μη φύγει από τα καρέ των Λονδρέζων. Και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπρούνο Φερνάντες με προσποίηση και δεξί σουτ γράφει το τελικό 1-0 στο 90' για τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων». 

Δείτε την προσπάθεια του Πελίστρι και το νικητήριο γκολ εκείνου του αγώνα: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης