Έπρεπε να το περιμένουμε: Η Τσέλσι δηλώνει ανοιχτή σε προτάσεις για τον Στέρλινγκ!

Έκπληξη; Μάλλον όχι έπειτα απ' όσα συνέβησαν την Κυριακή. Σύμφωνα με το SkySports η Τσέλσι είναι πλέον ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ! Προπονείται πλέον μόνος του, όπως και ο Μπεν Τσίλγουελ...



Έπρεπε να το περιμένουμε: Η Τσέλσι δηλώνει ανοιχτή σε προτάσεις για τον Στέρλινγκ!

Δυο χρόνια μετά την απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών, η Τσέλσι δηλώνει πως ο Στέρλινγκ δεν της είναι πια απαραίτητος. 

Και πιθανότατα όσα συνέβησαν την Κυριακή με την ανακοίνωση που εξέδωσε λόγω της απουσίας του από την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Σίτι, να έπαιξε καθοριστικό ρόλο. 

Ο Άγγλος επιθετικός, άλλωστε, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει δώσει στους «μπλε» όσα θα περίμεναν από εκείνον βάσει και του ποσού που είχαν διαθέσει, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που πιάνει και αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Πάντως, το SkySports αναφέρει ότι το λονδρέζικο κλαμπ μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης για την παραχώρηση του Στέρλινγκ, εφόσον βρεθούν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι για τον παίκτη. 

Ως συνέπεια προπονείται και μόνος του μαζί με τον Μπεν Τσίλγουελ, τον οποίο επίσης ο Έντσο Μαρέσκα έθεσε στο περιθώριο από τα πλάνα του. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης