Ο Πελίστρι ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήρθε με τους… όρους της Γιουνάιτεντ!

Σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι, αλλά για να πει το «ναι» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φρόντισε να εξασφαλίσει οτιδήποτε ήθελε η ίδια, μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Ακόμη και με το ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο φτάνει σχεδόν στο… 50% του επόμενου deal!



Ο Πελίστρι ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήρθε με τους… όρους της Γιουνάιτεντ!

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό deal ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε δικό του τον Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τέσσερα χρόνια, επιβεβαιώνοντας όσα έλεγε τις τελευταίες ημέρες ο Fabrizio Romano!

Ο Ουρουγουανός υπέγραψε με την ελληνική ομάδα το νέο του συμβόλαιο, αλλά για να δώσουν την συγκατάθεσή τους οι «κόκκινοι διάβολοι», έβαλαν τους δικούς τους όρους στη συμφωνία.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Στα 6.2 εκατομμύρια κόστισε η μετακίνησή του από την Αγγλία στην Ελλάδα, με δύο ακόμη έως μπόνους. Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει ξανά, αν δώσει το… μισό του ποσού που εισέπραξε στον Παναθηναϊκό, μέχρι και το 2027.

Από εκεί και πέρα, το ποσοστό μεταπώλησης που εξασφάλισε ο αγγλικός σύλλογος ανέρχεται στο 45%!

Δημήτρης Μανάκος