Ομάδα – έκπληξη θέλει τον Στέρλινγκ: Φεύγει από την Τσέλσι, αλλά… γυρνά στο Champions League;

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ φεύγει από την Τσέλσι, η συζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι τεράστια, αλλά υπάρχει ομάδα που ήδη τον θέλει! Και μάλιστα, θα παίζει στο Champions League τη νέα σεζόν. Καλά καταλάβατε…



Ομάδα – έκπληξη θέλει τον Στέρλινγκ: Φεύγει από την Τσέλσι, αλλά… γυρνά στο Champions League;

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Το βλέπετε, είναι προφανές. Κάθε λογής ρεπορτάζ που αφορά την Τσέλσι, τον συμπεριλαμβάνει, ενώ αισίως, και ο Έντσο Μαρέσκα μίλησε ξανά για τον Άγγλο επιθετικό!

Επισήμανε πως δεν του κάνει, παρότι δεν κατηγορεί ή αμφισβητεί την ποιότητα που διαθέτει στο παιχνίδι του, ενώ ξεκαθάρισε πως υπολογίζει σε άλλου τύπου εξτρέμ. Συνεπώς, είναι… μονόδρομος η αποχώρηση του Στέρλινγκ από την Τσέλσι, με τον ίδιο να προτιμά μεταγραφή σε άλλη ομάδα και όχι τον δανεισμό.

Δεν προκύπτει λοιπόν το δεύτερο σενάριο, την στιγμή που ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι διατεθειμένος και να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, ώστε να φύγει άμεσα από τους «μπλε».

Και ήδη, υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα! Ο λόγος για την Άστο Βίλα του Ουνάι Έμερι, η οποία προφανώς και θα αγωνίζεται στο Champions League τη νέα σεζόν. Είναι πιθανή η μετακίνηση του Στέρλινγκ στο «Βίλα Παρκ»; Είναι. Μένει να δούμε αν και ο ίδιος σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο!

Δημήτρης Μανάκος