«Πρέπει να φύγετε, αλλάξαμε και τους… αριθμούς»: Έμειναν χωρίς νούμερο δύο παίκτες της Τσέλσι!

Βιάζεται να διώξει παίκτες πλέον η Τσέλσι, «ξεσπά» ο Έντσο Μαρέσκα στις δηλώσεις του και η τελευταία «μπλε» απόφαση αφορά τους… αριθμούς στις φανέλες. Τι εννοούμε με αυτό; Πως δύο ποδοσφαιριστές έμειναν χωρίς νούμερο και αναζητούν ξεκάθαρα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους!



«Πρέπει να φύγετε, αλλάξαμε και τους… αριθμούς»: Έμειναν χωρίς νούμερο δύο παίκτες της Τσέλσι!

Ο Έντσο Μαρέσκα ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως το ρόστερ της Τσέλσι είναι τεράστιο και χρειάζεται άμεσα η αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών και οι «μπλε» πήραν την απόφαση να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Ραχίμ Στέρλινγκ, για τον οποίο έχει γίνει και η μεγαλύτερη συζήτηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπεν Τσίλγουελ, και για τον Ρομέλου Λουκάκου, και για τον Τρέβορ Τσαλόμπα. Και αρκετοί υποστηρίζουν πως και ο Ρις Τζέιμς δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του κόουτς των Λονδρέζων.

Από εκεί και πέρα, αισίως έγιναν γνωστές οι φανέλες των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην Τσέλσι, με τον Πέδρο Νέτο και τον Ζοάο Φέλιξ να οδηγούν δύο… άμεσα στην έξοδο! Ο λόγος για τον Στέρλινγκ και τον Τσαλόμπα, οι οποίοι πλέον, δεν έχουν καν αριθμό.

Ο πρώτος φορούσε το «7» και αυτό πήρε ο Νέτο, παρότι έκανε ντεμπούτο με το «19», ενώ ο δεύτερος, που υπέγραψε μέχρι το 2031, θα συνοδέψει την δεύτερη θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με το «14». Το νούμερο δηλαδή που είχε μέχρι πρότινος ο Τρέβορ Τσαλόμπα!

Δημήτρης Μανάκος