Ο Μαρέσκα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν υπάρχει χάος, όπως παρουσιάζεται προς τα έξω...»

Ο κόσμος στέκεται στο ρόστερ των 40+ παικτών της Τσέλσι, απορεί πώς δουλεύει ο Έντσο Μαρέσκα με ένα τέτοιο γκρουπ παικτών, αλλά ο νέος κόουτς των «μπλε» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας την πραγματική κατάσταση στο Cobham. «Δεν είναι όπως τα διαβάζετε...». 



Ο Μαρέσκα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν υπάρχει χάος, όπως παρουσιάζεται προς τα έξω...»

Η Τσέλσι από το απόγευμα της Τετάρτης έχει αποκλείσει και τους Στέρλινγκ και Τσίλγουελ από τα σχέδια της πρώτης ομάδας, τους τοποθέτησε στη λίστα με τους υπό παραχώρηση και ο Μαρέσκα συνεχίζει την εκκαθάριση, ώστε να μπορεί να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά θέλει να έχει στο ρόστερ του. 

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και ερωτηθείς για τον τεράστιο αριθμό παικτών που παρουσιάζεται από τα media πως βρίσκονται στο σύλογο και θα πρέπει να τους διαχειριστεί, ο κόουτς της ομάδας τόνισε το εξής: 

«Δεν δουλεύω με 40-42 παίκτες. Έχω μόνο 21 ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλεύω. Οι υπόλοιποι 10-15 είναι εκτός ομάδας και προπονούνται μόνοι τους. Δεν τους παρακολουθώ. Εγώ δουλεύω μόνο με τους 21. Ας έχουν όλοι οι υπόλοιποι συμβόλαια 20 ετών, δεν με απασχολεί. Αλλά δεν είναι και τόσο χαοτική η κατάσταση όπως παρουσιάζεται προς τα έξω...» ήταν τα λόγια του. 

Κώστας Ζάλιαρης