Του έδωσαν το «10» κι ετοιμάζεται για Τσάμπιονς Λιγκ με την... αύρα του Κλοπ: Ο Μπόμπι Κλαρκ πήρε σούπερ μεταγραφή!

Ο Μπόμπι Κλαρκ μπορεί ν' αποχώρησε από τη Λίβερπουλ, αλλά η ποδοσφαιρική του μοίρα του έδειξε έναν δρόμο που μόνο ενθουσιασμό του προκαλεί για τη συνέχεια της καριέρας του. Και από τη στιγμή που στο «τιμόνι» βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει εμπνευστεί όσο κανείς από τον Κλοπ, κάνει τον νεαρό χαφ να νιώθει πως έχει πάρει την καλύτερη απόφαση. 



Του έδωσαν το «10» κι ετοιμάζεται για Τσάμπιονς Λιγκ με την... αύρα του Κλοπ: Ο Μπόμπι Κλαρκ πήρε σούπερ μεταγραφή!

Ο Κλαρκ είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Ζάλτσμπουργκ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το 2029. 

Η Λίβερπουλ κατάφερε να εξασφαλίσει 10 εκατομμύρια από την πώλησή του και να έχει και ποσοστό μεταπώλησης στο 17,5%, αφού πιστεύει στις δυνατότητες του 19χρονου μέσου και την περαιτέρω εξέλιξή του. 

Ο Πεπ Λίντερς που μέχρι πρότινος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιούργκεν Κλοπ στην ιστορική θητεία του Γερμανού στον πάγκο των «κόκκινων», πήρε τον Κλαρκ στην Ζάλτσμπουργκ και του έδειξε πόσο πολύ θέλει να επενδύσει σ' εκείνον. 

Του έδωσε και τη φανέλα με το 10 στην πλάτη και τον προετοιμάζει για το Τσάμπιονς Λιγκ! Η αυστριακή ομάδα επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Τετάρτης για τα Playoffs των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έκανε το πρώτο, σημαντικό βήμα για την παρουσία στ' αστέρια. 

Ο Κλαρκ στην τριετία που βρισκόταν στη Λίβερπουλ συμπλήρωσε 14 συμμετοχές με το ανδρικό τμήμα, κάνοντας ντεμπούτο σε ματς απέναντι στην Μπόρνμουθ, τον Αύγουστο του 2022. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης