«Μια στιγμή παραφροσύνης»: Η ΑΕΚ που απέκλεισε τη Ρέιντζερς, το γκολ του Σαβέβσκι και μία μετάδοση χωρίς… φωνή από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep.3)

Δεν γνωρίζατε πως το θέλετε, δεν ξέρατε πως σας λείπει. Θα το λέμε κάθε εβδομάδα. Και αυτή είναι η 3η συνεχόμενη. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήρθε να μας το υπενθυμίσει, και εσείς «αγκαλιάσατε» τα δύο πρώτα επεισόδια του podcast του. Λέγεται «Μία στιγμή παραφροσύνης». Όλοι θυμάστε αυτήν την ατάκα. Και αισίως, το τρίτο επεισόδιο είναι εδώ, με μία επιστροφή στο καλοκαίρι του 1994. Στην πρόκριση της ΑΕΚ επί της πανάκριβης τότε, Ρέιντζερς, και στον… περιπετειώδη τρόπο που το MEGA εξασφάλισε τα δικαιώματα του Champions League. Και ένα… μπόνους που θα λατρέψετε, με φόντο το Μίλαν – ΑΕΚ στην Τεργέστη, δίχως… φωνή! Απολαύστε το!



«Μια στιγμή παραφροσύνης»: Η ΑΕΚ που απέκλεισε τη Ρέιντζερς, το γκολ του Σαβέβσκι και μία μετάδοση χωρίς… φωνή από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep.3)

Και το τρίτο επεισόδιο του podcast του Χρήστου Σωτηρακόπουλου είναι γεγονός!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει και ήδη γνωρίζετε, έχει τίτλο «ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ», με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να χρησιμοποιεί την ατάκα που προέκυψε ως έμπνευση μέσα από το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ελληνική αγορά, το FIFA 2001, και μέσα από το οποίο θα έχει  την ευκαιρία  με συνεντεύξεις, αφιερώματα, αναλύσεις, όμορφες ιστορίες και περίεργα στατιστικά να φέρνει ένα άλλο στυλ σε αυτά που ήδη υπάρχουν.

Στην προκειμένη περίπτωση, μιας και είναι και ευρωπαϊκή εβδομάδα, απέχοντας μερικές ώρες από τις προσπάθειες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, γυρίζουμε τον χρόνο στο καλοκαίρι του 1994. Τότε που οι ελληνικές ομάδες για πρώτη φορά, θα πρέπει να αγωνιστούν τον Αύγουστο σε προκριματικά.

Και η ΑΕΚ συναντά και αποκλείει την πανάκριβη Ρέιντζερς, για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μας αναλύει όλη την… περιπετειώδη ιστορία, μέσω της οποίας το (παλιό) MEGA εξασφαλίζει τα δικαιώματα του Champions League. Αλλά έχουμε και… μπόνους: την περιγραφή του γκολ του Σαβέβσκι μέσα στο «Ibrox» και το πώς κατάφερε να μεταδώσει το Μίλαν – ΑΕΚ στην Τεργέστη, δίχως… φωνή!

Μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ:

https://open.spotify.com/episode/1fuFNRwibDnQ53jQDvkOKL

https://podcasts.apple.com/us/podcast/3-1994-%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-mega-%CE%BC%CE%B5-champions-league/id1761888785?i=1000666175397