Ο Νέλσον Άμπεϊ φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό – Θα παίζει «ντέρμπι» με Γούτα και Σιώπη!

Η έλευση, όπως όλα δείχνουν, του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, δημιουργεί υπεραριθμία στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών. Ποιος φημολογείται ότι θα αποχωρήσει; Ο Νέλσον Άμπεϊ, που επιστρέφει στην Αγγλία ως δανεικός, στη Σουόνσι!



Ο Νέλσον Άμπεϊ φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό – Θα παίζει «ντέρμπι» με Γούτα και Σιώπη!

Η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, «παίζει» πιο δυνατά από ποτέ, όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης (21/08).

Αυτό ωστόσο, σημαίνει πως πλέον θα υπάρχει… πολυκοσμία στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων», καθώς μαζί με τον Ανγκολέζο, θα είναι και οι Ρέτσος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Άμπεϊ, αλλά και ο Ανδρέας Ντόη. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην προετοιμασία των Πειραιωτών, συμμετείχε και ο Ισίδωρος Κουτσίδης.

Επομένως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, σχετικά με το κατά πόσο θα «χωρούν» όλοι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Πιθανότατα, κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρήσει και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, δεν είναι καθόλου απίθανό, αυτός να είναι ο Νέλσον Άμπεϊ.

Συγκεκριμένα, συνδέουν τον νεαρό Άγγλο με τη Σουόνσι, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και υπάρχει σοβαρή περίπτωση να παραχωρηθεί από την ελληνική ομάδα, με τη μορφή δανεισμού. Αν αυτό συμβεί, σημαίνει πως θα έχουμε περαιτέρω ελληνικό ενδιαφέρον στα ντέρμπι της Ουαλίας, καθώς η Σουόνσι του Άμπεϊ, θα συναντά την Κάρντιφ των Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη!

Δημήτρης Μανάκος