Όλο και πιο κοντά στη Νιούκαστλ ο Γκέχι, χάνει και τον Άντερσεν η Πάλας!

Στην Πάλας αντιλαμβάνονται πως δεν θα βρουν περισσότερα χρήματα για τον Γκέχι από αυτά που προσφέρει η Νιούκαστλ και είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Άγγλο στόπερ στις «καρακάξες». Μαζί αποχωρεί και ο Άντερσεν με προορισμό το Λονδίνο και τη Φούλαμ, με τους «αετούς» να έχουν ανάγκη από ενίσχυση στα μετόπισθεν. 



Όλο και πιο κοντά στη Νιούκαστλ ο Γκέχι, χάνει και τον Άντερσεν η Πάλας!

Ο Γκέχι που έκανε εξαιρετικό Euro 2024 με την εθνική Αγγλίας δείχνει να ετοιμάζεται για το St. James' Park σε αυτές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. 

Η Νιούκαστλ προσφέρει ποσό ρεκόρ στην ιστορία της, διαθέτοντας 60+5 εκατομμύρια λίρες και στην Πάλας αντιλαμβάνονται πως αν θέλουν να βγάλουν το μεγαλύτερο κέρδος από τον παίκτη, τώρα είναι η στιγμή να τον παραχωρήσουν. 

Παράλληλα, όμως, χάνεται και ο Γιόακιμ Άντερσεν που θα μετακομίζει στο «Craven Cottage» για να πάρει μέρος στο πρότζεκτ του Μάρκο Σίλβα στη Φούλαμ. 

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι «αετοί» θα πρέπει να ψάξουν άμεσα για στόπερ και ήδη εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μαξένς Λακρουά της Βόλφσμπουργκ και Τόμας Αραούχο της Μπενφίκα. 

Κώστας Ζάλιαρης