Τσέλσι – Σερβέτ ή Λίβερπουλ – Τουλούζ; Λένε για τον Γκίου και οι Άγγλοι θυμήθηκαν τον Νούνιες! (vids)

Μία τεράστια φάση για την Τσέλσι, μία από τις ευκαιρίες της σεζόν δεδομένα στο Europa Conference League. Ανήκει στον Γκίου, προ κενής εστίας, σε μία στιγμή που θύμισε κάτι από τον Ντάργουιν Νούνιες, στο περσινό Λίβερπουλ – Τουλούζ!



Τσέλσι – Σερβέτ ή Λίβερπουλ – Τουλούζ; Λένε για τον Γκίου και οι Άγγλοι θυμήθηκαν τον Νούνιες! (vids)

Μπορεί η Τσέλσι να κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη επίσημη νίκη της στη σεζόν και να κέρδισε με 2-0 τη Σερβέτ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως η στιγμή της αναμέτρησης ανήκει ξεκάθαρα στον Μαρκ Γκίου.

Στον επιθετικό που έφεραν οι «μπλε» στο Λονδίνο το καλοκαίρι με μεταγραφή και που ο Έντσο Μαρέσκα μοιάζει να πιστεύει ιδιαίτερα.

Με το σκορ στο 1-0 λοιπόν και το χρονόμετρο να δείχνει 50’, ο φορ της Τσέλσι έκλεψε την μπάλα από τον γκολκίπερ. Του έβαλε την κόντρα και βγήκε απέναντι από την εστία, με τον τερματοφύλακα της Σερβέτ να λείπει. Και με κάποιον τρόπο, όχι απλώς αστόχησε, αλλά έκανε και ένα τρομερά κακό τελείωμα, το οποίο ενδεχομένως να κατέληγε και έξω!

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό συνέβη. Και οι φίλοι των Λονδρέζων για να τον «υπερασπιστούν», αποφάσισαν να συγκριθούν την απίστευτη φάση του, με τον Νούνιες και το περσινό Λίβερπουλ – Τουλούζ. Ανέβασαν στο Twitter το χαμένο πλασέ του Νούνιες σε κενή εστία, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, και το γκολ του Γκράβενμπερχ, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1!

Δημήτρης Μανάκος