Η Τσέλσι δίνει άλλη ερμηνεία στον όρο «μακροβιότερος» με την αποστολή που παρουσιάστηκε κόντρα στη Σερβέτ!

Πραγματικά, το προ 3ετίας Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει, πια, τόσο μα τόσο μακρινό. Η Τσέλσι έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τα τελευταία χρόνια και αυτό έδειξε και η αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Σερβέτ στο Λονδίνο για τα προκριματικά του Conference League. 



Η Τσέλσι δίνει άλλη ερμηνεία στον όρο «μακροβιότερος» με την αποστολή που παρουσιάστηκε κόντρα στη Σερβέτ!

Οι «μπλε» μπορεί να δυσκολεύτηκαν, να χρειάστηκε ο Γιόργκενσεν να πραγματοποιήσει 6 επεμβάσεις, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν δοκάρι και περισσότερες τελικές στην εστία, αλλά το σύνολο του Μαρέσκα έκανε το βήμα πρόκρισης. 

Και για να γίνει αυτό, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίχθηκε ο Ιταλός κόουτς της Τσέλσι, συμπεριλαμβάνονται όλοι σε μια... σύγχρονη φουρνιά παικτών. 

Τόσο, που ο παλαιότερος εξ αυτών σε θητεία στο σύλλογο της πρωτεύουσας, δεν ξεπερνά τα 2,5 χρόνια! Φυσικά, δεν γίνεται καν λόγος για παρουσία κάποιου που να πρόλαβε το Τσάμπιονς Λιγκ του 2021! 

Ο... μακροβιότερος, λοιπόν, ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Μάρκους Μπετινέλι, που βρίσκεται στο κλαμπ από τον Ιανουάριο του 2022! 

Η Τσέλσι ξεκίνησε με τους: Γιόργκενσεν, Ανταραμπιόγιο, Μπαντιασίλ, Ντισασί, Βέιγκα, Μούντρικ, Νέτο, Ενκουνκού, Ντούσμπερι - Χολ, Καϊσέδο, Γκίου. 

Στον πάγκο βρίσκονταν οι: Μαντουέκε, Πάλμερ, Έντσο, Γκούστο, Λάβια, Μπετινέλι, Σάντσεθ, Τζάκσον, Κουκουρέγια, Κόλγουιλ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης